Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest I. kerület: Vár - fűtésszerelés, fürdőszoba felújítás, burkolás

Vállalunk Budapest I. kerületében, a Vár területén, fűtésszerelést, fürdőszoba felújítást, burkolást. Ahogyan mondani szokták: ami elromolhat, az el is romlik. Csak idő kérdése, de bekövetkezik, hiszen semmi sem tart örökké.

Amennyiben bekövetkezik egy ilyen eset, azaz elromlik valami, akkor, az többnyire komoly bosszúságot okoz az embernek. Elég, ha arra gondolunk, hogy, ha leáll a fűtés, télen az milyen komoly problémát jelent, illetve ha a fürdőszobában lehullik a burkolat, vagy az összes csap csöpög, az mennyi bosszúságot okoz, a költségekről nem is beszélve. Mindezekből az következik, hogy jól tesszük, ha felkészültek vagyunk egy-egy ilyen probléma kezelésére, ami ezekben az esetekben leginkább azt jelenti, hogy szükség esetén, azonnal fel tudunk hívni olyan szakembereket, akik a lehető leghamarabb, és a leggyorsabban elhárítják a problémát. Budapest I. kerület, Vár területén mi vagyunk azok a szakemberek, akikre Ön számíthat, amennyiben fűtésszerelés, fürdőszoba felújítás, burkolás területén jelentkezik a probléma, illetve az igény.

 

Miért válasszon minket? A hely szűkössége miatt, csak a legfontosabb érveinket sorakoztatjuk fel.

-    több mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk
-    szakértelem, precizitás, igényesség, a munkavégzésben
-    garancia
-    reális árképzés
-    1 órán belüli kiszállás a munkavégzés helyszínére
-    beszélünk angolul
-    gyors, udvarias kiszolgálás, illetve munkavégzés

Természetesen a kisebb javításokat házilag is el lehet végezni, de minden esetben hasznos, ha szakembert hívunk, mert segíthet valamilyen nagyobb hiba megelőzésében, ugyanis a kisebb hibák gyakran egy-egy komolyabb probléma előhírnöke. A másik ok, amiért érdemes csapatunkat hívni, az, az, hogy néha egy-egy hiba kicsinek, illetve könnyen elháríthatónak tűnik, és csak javítás közben derül ki, hogy annak elhárítása komolyabb szaktudást, illetve felszerelést kíván. Szakembereink készen állnak arra, hogy a lehető leghamarabb, legjobb minőségben, és a legkedvezőbb áron oldják meg a fűtésszereléssel, fürdőszoba felújítással, burkolással kapcsolatos problémát. Telefonszámunk legyen mindig Önnél, hogy szükség esetén késedelem nélkül tárcsázhassa számunkat.

Keressen minket, amennyiben a Vár Negyedben, illetve annak környékén él. Várjuk ügyfeleink hívását a Logodi utcából, a Várfok utcából, az Ostrom utcából, a Dísz tér és környékéről, a Halászbástya és az Alagút környékéről, az Attila útról, és a Lovas útról. Tegyen próbára minket. Várjuk hívását.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja