Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Hűvösvölgy – Adyliget - Petneházyrét: burkolás, víz- és csatornaszerelés, gázkészülék szerelés


Budapest II. kerület,
Hűvösvölgy, Adyliget, és a Petneházyrét területén, burkolás, víz- és csatornaszerelés, gázkészülék szerelés, profi szakemberek által.

Jegyezze meg a telefonszámunkat, hogy szükség esetén a lehető leghamarabb az Ön segítségére siethessünk. Természetesen kisebb hibák, illetve munkálatok házilag is elvégezhetők, de mi azt tapasztaltuk, hogy megéri szakembert hívni minden esetben, mert segítségével megelőzhető, hogy a kisebb hibából nagyobb legyen, ugyanis avatatlan szem nem láthatja azokat az összefüggéseket, amelyekre a kisebb hibák mutatnak, és amelyeknek az időbeli észlelőse, nagyobb hibák megelőzését szolgálhatja. Ezért bízza ránk a burkolást, a víz- és csatornaszerelést, és a gázkészülék szerelést Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgy, Adyliget, és a Petneházyrét területének minden lakosa. Szakértelem=biztonság.

Manapság már nagy bátorságra van szükség ahhoz, hogy valaki házilag hozzá nyúljon egy gázkészülékhez, és ő mega szerelje fel, illetve üzemelje be, ugyanis egyre bonyolultabbak ezek a berendezések is. A víz- és csatornaszerelés esetében nincs olyan jellegű veszély, mint a gázkészülékek esetében, de ugyanakkor hibás összeszerelése, javítása esetén mégis komoly anyagi kár keletkezhet. Gondoljunk csak a beázásokra. A burkolás területén is az a tapasztalat, hogy nem könnyű eligazodnia a hatalmas burkolóanyag kínálat, illetve a segédanyagok kínálata között, amelyek a burkolatok beépítéséhez szükségesek. Ezért, hogy elkerüljük az esetleges anyagi, és egyéb károkat, jobb, ha szakemberhez fordulunk, akik hasznos tanácsokkal, illetve a munkálatok szakszerű elvégzésével is szolgálhatnak.

Természetesen ismerjük azt a véleményt, hogy sok esetben a megbízó, önmaga jobb munkát végez, mint az un. szakemberek. Ebből nem szabad, hogy az a tanulság kerüljön leszűrésre, hogy a lakásban, házban, minden munkát, javítást magunk kell, hogy elvégezzünk, hanem inkább az, hogy meg kell nézni, hogy kivel áll kapcsolatba az ember, kit bízz meg a munka kivitelezésével. Mi bátran ajánljuk magunkat, illetve ajánlanak mások is, mert a munkánk annak a tanújele, hogy vannak szakemberek, akik lelkiismeretesen, pontosan, szépen, tisztán, és olcsón dolgoznak. Mi, ezek mellett, nem csak jól, hanem gyorsan, és garanciával is dolgozunk. Nem árulunk zsákba macskát, minden információt előre megadunk ahhoz, hogy Ön eldönthesse, hogy megbízást ad-e nekünk egy-egy munkára. Gondolunk itt a beépítendő anyagmennyiségre, a munkadíj összegére, a munkavégzés összes költségének a megadására.

Munkatársaink tisztában vannak vele, hogy csak jól végzett munka esetén garantált a saját megélhetésük is. Ennek érdekében folyamatos képzéseken vesznek részt, ahol megismerkednek, az újabb technológiával, szerszámokkal, gépekkel, és anyagokkal. Mi levesszük a terheket az ügyfeleink válláról. Mi komplex megoldásokat kínálunk. Tegyen minket próbára, ét tapasztalja meg egy kiváló szolgáltatás kényelmét.

Várjuk jelentkezésüket, a Hűvösvölgyi útról, a Nagykovácsi útról, a Rézsű utcából, a Gyermekvasút végállomása környékéről, a Szép Juhászné útról, a Hársalja utcából, a Sasbérc utcából, a Völgy utcából, a Csibor utcából, és mindezek környékéről. Ne felejtse el, hogy ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. Számítson ránk.  

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja