Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Budaliget – Máriaremete: víz- és csatornaszerelés, gázkészülék szerelés, fürdőszoba felújítás

Több mint 20 éves tapasztalattal vállalunk víz- és csatornaszerelést, gázkészülék szerelést, és fürdőszoba felújítást Budapest II. kerületében, Budaliget és Máriaremete területén.

Jó szakemberekre mindenkinek szüksége lehet, ugyanis egy lakásban, vagy házban mindig akad valami javítani való, vagy időközönként szükség lehet felújításra, bővítésre. korszerűsítésre. A kisebb munkákhoz természetesen nem feltétlenül kell szakembert hívni, de az esetek többségében jobb, ha szakember végzi a munkát, mert ő nem csak elvégzi a feladatot, a javítást, hanem következtetni is tud a várható következményekre, amelyek egy-egy hiba megjelenését előidézték. Hívjon minket, amennyiben megbízható szakemberekre van szüksége, és ha Ön Budapesten, a II. kerületben, Budaligeten, vagy Máriaremetén lakik, és víz- és csatornaszerelésre, gázkészülék szerelésre, vagy fürdőszoba felújításra készül.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a bizalomért meg is kell szolgálni, de ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha Ön lehetőséget ad nekünk. Sem a víz- és csatornaszerelés, sem a gázkészülék szerelés nem olyan dolog, amelyet házilag meg lehet csinálni, ugyanis a nem szakszerű munkavégzés veszélyeket idézhet elő a későbbiekben. Főként igaz ez a gázkészülékek esetében. Vannak szabványok, előírások, amelyeket be kell tartani. Ismerni kell továbbá, az alkatrészeket, a tömítő anyagokat, a kötőanyagokat, a szigetelő anyagokat, a készülékek működési elvét, és még sok mást ahhoz, hogy az ember hozzá merjen nyúlni egy gázkészülékhez. A fürdőszoba felújítás is egy összetett munka, hiszen nem csak vízzel, illetve vízvezetékkel, és szaniter árukkal dolgozik az ember, hanem adott esetben értenie kell a kőműves munkákhoz, a szigeteléshez, és a burkoláshoz is.

Láthatjuk, hogy megfontoltnak kell lennünk akkor, amikor házilag akarunk bele fogni egy-egy munkába. Ne higgyünk annak, hogy minden szakember csaló, vagy drágán dolgozik, és ezért nincs is értelme felhívni őket. Mi nem csak olcsón dolgozunk, hanem gyorsan, precízen, és tisztán is. Nekünk fontos az ügyfeleink elégedettsége. Munkánk után garanciát vállalunk. Minden terhet leveszünk ügyfeleink válláról. Pontosan tájékoztatjuk a munkafolyamatokról, a felhasználandó anyag mennyiségéről, és áráról, és természetesen a munkadíjról is. Keressen minket, hogy segíthessünk. Ismerjen meg minket, hogy elnyerhessük a bizalmát.

Várjuk hívását, a Máriaremetei útról, a Zsíroshegyi útról, a Templomkert környékéről, a Hímes utcából, az Ördögárok utcából, a Zsolt fejedelem utcából, a József Attika útjáról, a Köztársaság utcából, a Gyöngyvér utcából, a Dutka Ákos utcából, a Kinizsi Pál utcából, és a Tompa Mihály utcából, illetve azok környékéről. Ne feledje, hogy ránk számíthat a bajban. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja