Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Kurucles – Hárshegy - Lipótmező: társasházi szolgálat, gázszerelés, fürdőszoba felújítás

Budapest II. kerület, Kurucles, Hárshegy és Lipótmező, a budai oldal frekventált területei közé tartoznak.

Az itt élőknek kínáljuk szolgáltatásainkat, amennyiben társasházi szolgálatra, gázszerelésre, vagy fürdőszoba felújításra lenne szükségük. Sokszor váratlanul történik egy-egy meghibásodás, amelynek az elhárítása sokszor nem könnyű dolog. Jellemzően az érintettek azt szeretnék, hogy minél gyorsabban megtörténjen a helyre állítás, illetve hogy az legyen minőségi munka, és mindezek mellett kedvező áru is. Sokan tapasztalták már, hogy jó szakembert találni nem egyszerű dolog. Mi ajánljuk szolgáltatásainkat Budapest II. kerület, Kurucles, Hárshegy és Lipótmező lakosainak, legyen szó, akár társasházi szolgálatról, akár gázszerelésről, vagy akár fürdőszoba felújításról.

A társasházi szolgálatunk akár egyedi, akár átalánydíjas megbízás alapján vállalja, hogy minden problémát, javítást a lehető leggyorsabban elvégez. Amíg egy lakásban egy adott hiba csak 3-4, vagy 5 embert érint, addig egy társasházban ettől nagyságrendekkel több embert. Gondoljunk csak adott esetben egy elromlott liftre. A gáz manapság szinte minden lakásban megtalálható, és alapvető kényelmi rendszernek számít, amelynek a kiépítése, karbantartása, javítása nagyon fontos dolog, ugyanis a gáz nem játék, amit abból is láthatunk, hogy mennyi balesetről, tragédiáról hallhatunk az utóbbi időkben. Bízza szakemberre. A fürdőszoba felújítás minden lakásban elkerülhetetlen bizonyos időközönként, és, ha már sort kell rá keríteni, akkor nem mindegy, hogy milyen lesz a végeredmény, illetve az sem, hogy mindez mennyibe fog kerülni.

Miben tudunk mi segíteni? Miért választana minket? Az első kérdésre a válaszunk, hogy mindenben, ami ahhoz szükséges, hogy akár egy-egy lakás, akár egy-egy társasház működése olajozott legyen. A hibák megjelenése természetesen elkerülhetetlen, de azok elhárításának a módja, ideje, és a minősége befolyásolható. A második kérdésre a következő a válaszunk. Mert mi nem csak villámgyorsan kiszállunk a helyszínre, hanem a javítást is a lehető leggyorsabban végezzük el, amellett, hogy maximálisan figyelünk a végzett munka minőségére. Ezek mellett még nagyon kedvező áron is dolgozunk, rendet hagyunk magunk után, kulturáltan, udvariasan viselkedünk, nem csak magyarul beszélünk, és nem utolsó sorban felelősséget vállalunk a munkánkért. Mindenben az Ön érdekét tartjuk szem előtt.

Keressen minket, ha Ön az Alsó völgy utcában, a Hűvösvölgyi úton, a Tárogató úton, a Széphalom utcában, a Széher úton, a Kuruclesi úton, a Hárshegyi úton, a Budakeszi úton, a Mária úton, a Schüller úton, a Hárshegyi körúton, a Lipótmezei úton, illetve ezek környékén él. Legyen mindig önnél az elérhetőségünk, hogy szükség esetén, azonnal el tudjon érni minket. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja