Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Rózsadomb – Felhévíz - Mammut: Kőműves munkák, víz- és csatornaszerelés, burkolás

Budapest II. kerületében, Rózsadomb és Felhévíz környékén is nagy számban találkozhatunk régi, felújításra, vagy éppen bővítésre, átépítésre szoruló lakásra, házra. Mit is jelent ez?

Első sorban azt, hogy az ezeket a munkálatokat előbb, vagy utóbb el kell végezni. Ez már csak azért is fontos, mert nem mindegy, hogy az ember milyen lakáskörülmények között él, illetve egy felújítás, átépítés, vagy bővítés jelentősen megnöveli az ingatlan, lakás, ház élettartamát, és forgalmi értékét. Nyilvánvaló, hogy egy-egy ilyen munka elvégzéséhez jellemzően komoly összegre van szükség, ami miatt megfontoltan kell neki fogni, a tervezéstől, a teljes kivitelezésig. Ebben nyújtunk mi segítséget Budapest II. kerületében, a Rózsadomb, Felhévíz és azok környéke lakóinak.

Miből is áll ez a segítség? Röviden összefoglalva abból, hogy rendelkezésükre bocsátjuk több mint két évtizedes szakmai gyakorlatunkat, illetve tudásunkat. Mi tudjuk, hogy egy-egy nagyobb átalakítás, bővítés, vagy felújítás, illetve egy teljesen új ház felépítése, milyen jelentős összeget emészthet fel, főként abban az esetben, ha a megbízónak nincs beletekintése, illetve gyakorlata ezen a területen. Hozzáértéssel, odafigyeléssel ugyanis jelentősen csökkenthető a bekerülési költségek. Nem mindegy milyen anyagokat használunk, azokat hol vásároljuk meg, mennyit fizetünk ki munkadíjra, mennyire pontos az anyagszükséglet kiszámítása, és még sorolhatnánk. Ugyanezek igazak azokban az esetekben is, amikor kisebb munkálatokat akarunk elvégeztetni, mint például egy-egy helyiség burkolását, vagy éppen víz és csatornaszerelést.

Miért bízna bennünk? Amint az fentebb említettük, több mint 20 éves tapasztalatunk van ezeken a területeken, szakembereink gyakorlottak, képzettek, és ezek mellett udvariasak, precízek, munkájukra igényesek. Mi pontos, reális árajánlatot készítünk, amelyben minden tétel ellenőrizhető. Profi szerszámokkal, gépekkel, tisztán gyorsan dolgozunk. A garancia nálunk alapkövetelmény. Kivitelezés esetén a munkálatokat a lehető leghamarabb elkezdjük, és időre befejezzük, javítás, helyreállítás esetén pedig 1 órán belül kiszállunk azok elhárítása érdekében. Munkánkat igyekszünk úgy végezni, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk vele ügyfeleink megszokott életét. Tegye el telefonszámunkat, mert még jól jöhet.  

Keressenek minket a Margit krt, a Bimbó utca, a Frankel Leó utca, a Vérhalom utca, a Szemlőhegy utca, a Mammut Bevásárlóközpont környékén, a Kavics utca, és a Rómer Flóris utca, Keleti Károly utca, Mechwart tér, illetve az azok környékén élő lakosok.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja