Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Törökvész – Rézmál - Pasarét: fűtésszerelés, víz- és csatornaszerelés, duguláselhárítás

Fűtésszerelésre, víz- és csatornaszerelésre, illetve duguláselhárításra Budapest II. kerületében, Törökvész, Rézmál, és Pasarét lakóinak szüksége lehet, ugyanis ahogyan mondani szokták, ami elromolhat, az el is romlik.

Tehát ebből logikusan következik, hogy ezeknek a munkáknak az elvégzéséhez, szakemberekre lesz szükség. Amikor az ember ott áll a probléma előtt, például egy eldugult csatornarendszer előtt, akkor gyakran csak vakargatja a fejét, hogy miként is oldja meg ezt a helyzetet. Ez azt jelenti, hogy nincs felkészülve az ilyen esetekre, azaz nem volt előre látó. Pedig a gyors intézkedés, illetve a gyors hibaelhárítás, gyakran nagyon fontos. Elég, ha csak a keletkező károk mértékének a csökkentésére gondolunk.  Budapest II. kerületében Törökvész, Rézmál és Pasarét lakosainak segítő kezet nyújtunk, amennyiben fűtésszerelésre, víz- és csatornaszerelésre, vagy duguláselhárításra van szüksége.

Természetesen, mint annyi másban is, ezeknek a munkálatoknak az elvégzésére is van bőven jelentkező, de itt is igaz az, hogy a sok gyakran nem több, azaz nagyon meg kell nézni, hogy kinek a kezébe is adjuk a munkálatok elvégzését, hogy a végén nehogy keserű maradjon a szánk íze. A fűtésszerelés egy összetett munka, amellett gázzal dolgozni nem is veszélytelen, illetve komoly felelősséggel jár. Elég, ha csak egy esetleges gázszivárgásra, vagy égéstermék visszaáramlásra gondolunk. Ugyanígy egy rosszul kivitelezett víz- és csatornaszerelés esetén is komoly károk keletkezhetnek az ingatlanban. A dugulás kialakulása első sorban kellemetlenséggel jár, bár durvább esetekben, akár jelentősebb kár is keletkezett a lakásban, házban. Bármelyik munka elvégzésére is van szüksége, mindegyikre igaz, hogy jól meg kell választani a kivitelező személyét.

Mi garantáljuk ügyfeleinknek, a precíz, igényes, és hozzáértő munkavégzést, ugyanis olyan hosszú gyakorlat van mögöttünk, amelyre nyugodtan építhet. Beszélünk angolul, és a lehető leggyorsabban kiszállunk a helyszínre. Tisztességes árajánlatot teszünk, amely a munka végeztével sem fog változni. Áraink ügyfélbarátok, mert tudjuk, hogy a pénz mindenkinek számít. Munkánk után garanciát vállalunk. Igyekszünk nem zavarni ügyfeleinket a munkavégzés során, a megszokott napi életritmusukban. Tegyen minket próbára, és meglátja, hogy hosszú távú kapcsolat lesz belőle. Legyen mindig Önnél a telefonszámunk.

Várjuk megkereséseiket, a Fény utcai piac, a Marczibányi tér, a Gábor Áron utca, a Szilágyi Erzsébet fasor, a Pasaréti út, a Torockó utca, a Budagyöngye Bevásárlóközpont, a Lepke utca, a Bimbó utca, a Fillér utca, az Endrődi Sándor utca, és környékükről. Várjuk hívásukat, hogy segíthessünk.  
  

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja