Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest II. kerület: Zöldmál – Vérhalom – Csatárka - Pálvölgy: gázkészülék szerelés, társasházi szolgálat, fűtésszerelés

Amennyiben Ön Budapest II. kerület, Zöldmál, Vérhalom, Csatárka, Pálvölgy területén lakik, és gázkészülék szerelés, társasházi szolgálat,

vagy fűtésszerelés igénye merült fel, akkor keressen minket, mert teljes megoldást kínálunk problémájára. A megelőzésnek mindig fontos szerepe van, de ennek ellenére, csak idő kérdése és bekövetkezik egy-egy meghibásodás, amelyet a lehető leghamarabb el kell hárítani. Ez ugyanúgy igaz egy lakásra, mint egy komplett társasházra. Fontos, hogy amikor megjelenik a probléma, azonnali választ tudjunk rá adni. Ez a válasz vagyunk mi, akik megjavítjuk, illetve beépítjük gázkészülékét, fűtési rendszerét, illetve akik gondoskodunk arról, hogy a társasház működése fennakadás nélkül történjen. Állunk rendelkezésükre Budapest II. kerület, Zöldmál, Vérhalom, Csatárka, Pálvölgy egész területén, legyen szó gázkészülék szerelésről, társasházi szolgálatról, fűtésszerelésről.

Manapság már olyan összetett berendezések található a lakásokban, hogy azok karbantartása, javítása szakembert kíván. Itt jövünk mi a képbe. Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés. Telefonon elmondja nekünk a az Ön elképzeléseit, illetve bemutatja, körülírja a hibát, és mi elmondjuk a lehetséges megoldásokat, tájékoztatjuk, a szükséges anyagmennyiségről, alkatrészekről, a kivitelezés áráról, egyeztetjük az időpontot, mindezeket úgy, hogy az Ön igényeit messzemenően szem előtt tartjuk. Mi nem feledjük el, hogy mi vagyunk Önért, és nem fordítva. Vállaljuk társasházak komplex technikai működtetését, akár egyedi megbízás, akár átalány szerződés alapján. Számunkra fontos a bizalom kiépítése, és megtartása.

Szakembereink a legnagyobb hozzáértéssel rendelkeznek, folyamatos képzéseken vesznek részt, így a legújabb technológiákkal, illetve berendezésekkel is rendelkezésükre állnak. Nem felejtjük el, hogy a céljaink közösek, az ügyfeleinkével. Készenlétben várjuk a hívásukat, hogy azonnal indulhassunk a jelentkező probléma, vagy hiba elhárítására. Gyorsaság, diszkréció, pontosság, udvariasság. Hívjon minket akkor is, ha a más nem vállalja a munkát, mert mi szeretjük a kihívásokat. Telefonszámunk legyen a kezük ügyében, mert nem lehet előre látni, hogy mikor lesz szükségük egy csapatra, amely megoldásokat kínál, barátságos árakon.

Honnan várjuk jelentkezésüket? A Csatárka utcából, a Felső Zöldmáli útról, a Törökvészi útról, a Pálvölgyi útról, a Cseppkő utcából, a Rózsadomb Center környékéről, a Szépvölgyi útról, a Ferenchegyi útról, a Szemlő-hegyi-barlang környékéről, és a Vereckei útról, illetve ezek környékéről. Ne feledje, hogy Ön nem veszíthet, ha felhív minket, ellenben sokat nyerhet.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja