Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest III. kerület: Csillaghegy - Békásmegyer: gázszerelés, gázkészülék szerelés, társasházi szolgálat

Ahol a szükség, ott a segítség. Vállalunk Budapest III. kerületében, Csillaghegyen, illetve Békásmegyeren gázszerelést, gázkészülék szerelést és társasházi szolgálatot.

A jó szakember aranyat ér, főként, ha ehhez még kedvező árak is társulnak. Legtöbb esetben azért félnek az emberek szakemberhez fordulni, mert eleve feltételezik, hogy drágán dolgoznak, és úgy sem tudják megfizetni. Sajnos sok esetben ez tényleg így van, de nem szabad általánosítani, ugyanis azért vannak kivételek szép számmal. Ilyenek vagyunk mi is. Tegyen minket próbára, amennyiben Budapest III. kerületében, Csillaghegyen, vagy Békásmegyeren lakik, és bízza ránk a gázszerelést, a gázkészülék szerelést, és vegye igénybe a társasházi szolgálatunkat.

 

Ma már a lakások zöme társasházakban található, ahol a lakásokon kívül számtalan közös használatú helyiség, illetve berendezés, is van, amelyeknek a karbantartását, javítását folyamatosan el kell végezni. Gondoljunk csak a világításra, a közös helyiségek fűtésére, illetve adott esetben a társasház fűtéséről gondoskodó gázkazán javítására. Nem ritka, hogy egy-egy meghibásodás miatt az egész házban leállnak egyes szolgáltatások, illetve a lakásokban is kár keletkezhet. Fontos, hogy biztosított legyen a társasház egészének a karbantartása, gondozása. Mi átvállaljuk ennek a terhét, akár egyedi megbízás alapján, akár átalányban. A gázzal való munkavégzés nem játék, csak szakember végezheti azt, ugyanis elég egy kis hiba, és akár robbanás, vagy egyéb baleset is lehet a következménye. A gázszerelés, és a gázkészülék szerelés területén is folyamatos a technikai fejlődés, amelynek a nyomon követése fontos, ugyanis a modern készülékek nem csak takarékosabban, hanem biztonságosabbak is, amiért is nem mindegy, hogy mit szerelünk be az otthonunkba.

Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezünk ezeken a területeken, ami nem csak a szakmai tudásunkat garantálja, hanem azt is, hogy ismerjük ügyfeleink igényeit, így a lehető legjobban ki is tudjuk azokat szolgálni. Emellett kedvezőek az áraink, gyorsan, de mégis precízen dolgozunk, az udvariasság, és a józan életvitel, illetve munkavégzés része a filozófiánknak. Amennyiben szükség van ránk, egy órán belül a helyszínen termünk. Önnek nincs semmi rizikója, ugyanis minden munkánk után garanciát vállalunk. Adjon lehetőséget, hogy bizonyíthassunk.

Várjuk hívását, amennyiben Ön a Mátyás király úton, a Pozsonyi utcában, a Szentendrei úton, a Pusztakúti úton, a Czetz János utcában, a Toldi utcában, a József Attila utcában, az Árpád utcában, a Pünkösdfürdő utcában, az Ország úton, a Gulácsy Lajos utcában, az Ezüsthegy utcában, a Pünkösdfürdői strand környékén, a Királyok útján, vagy a Juhász Gyula utcában, illetve ezek környékén él. Várjuk hívását, hogy segíthessünk.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja