Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest III. kerület: Óbuda - Mátyáshegy: burkolás, kőműves munkák, gázkészülék szerelés

Legyen az ügyfelünk, amennyiben Budapest III. kerületében, Óbudán, vagy Mátyáshegyen lakik. Burkolás, kőműves munkák, gázkészülék szerelés meglepően jó feltételek mellett.

Ne húzza-halassza a szükséges javításokat, felújításokat, attól tartva, hogy nagyon sokba fog kerülni, vagy, mert nincs rá ideje, hanem hívjon minket, ugyanis mi gyors, egyszerű, és olcsó megoldásokat kínálunk. Otthon vagyunk Budapest III. kerületében, Óbudán, és Mátyáshegyen is. Szükség esetén akár egy órán belül kiszállunk a helyszínre. Ne felejtse: burkolás, kőműves munkák, gázkészülék szerelés a legjobb szakemberekkel.

A kőműves munka nagyon sokrétű, éppen ezért szerteágazó tudást is igényel. Bizonyára többen találkoztak már azzal a problémával, hogy milyen kellemetlenségeket tud okozni, egy ferdén felrakott fal, vagy egy megrepedt falszerkezet, illetve egy gondatlanul felrakott vakolat. Nem egyszerű az ilyen hibák kijavítása, illetve néha nem is lehetséges, csak ha bontjuk az adott szerkezetet. Ez minden szempontból elkerülendő helyzet. A burkolás is nagy gyakorlatot, precizitást, és türelmet igényel. A gázkészülék szerelésnél elég, ha csak arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a gáz, az elektromos áramhoz hasonlóan, nem játékszer, ugyanis egy kis figyelmetlenség is elég ahhoz, hogy baleset, illetve tragédia történjen. Mindezekből az következik, hogy érdemes szakemberhez fordulni. Ezek vagyunk mi.

Miért fordulna hozzánk? Mert fontosnak tartja a megbízhatóságot, a tisztességes, precíz munkavégzést, az gyors kiszállást, a kedvező árakat, az udvarias kiszolgálást, a garanciát, és nem utolsó sorban, a józanságot. Mi mindezeket, sőt még többet is tudunk Önnek kínálni. Beszélünk angolul, magunk után rendet teszünk, 23 éves gyakorlattal rendelkezünk, és mindenről tájékoztatjuk. Minket nem zavar, ha kérdéseket tesz fel szakembereinknek. Készséggel bemutatják a beépítendő anyagokat, elmondják az egye munkafázisokat, és még folytathatnánk. Mi azt valljuk, hogy érdekeink azonosan az ügyfeleinkével. Érdekünk, hogy olcsók, megbízhatóak, gyorsak, pontosak legyünk, és a lehető legigényesebb munkát végezzük, mintha a magunkét csinálnánk. Bontunk, építünk, szerelünk. Komplex szolgáltatások Önnek.

Várjuk hívását a Flórián térről, a Pacsirtamező utcából, a Bécsi útról, a Folyondár utcából, a Mátyáshegyi útról, a Nyereg útról, a Remetehegyi útról, a Szőlő utcából, a Kiscelli utcából, a Szent Margit kórház környékéről, a Timár utcából, a Selmeci utcából, a Vörösvári útról, a Szentendrei útról, az Árpád fejedelem útjáról, az Árpád híd budai hídfőjének környékéről. Megérünk egy próbát. Telefonszámunk legyen mindig a keze ügyében.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja