Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest III. kerület: Táborhegy – Csúcshegy – Solymárvölgy: víz- és csatornaszerelés, duguláselhárítás, gázszerelés

Budapest III. kerületében, Táborhegy, Csúcshegy és Solymárvölgy a legszebb területek közé tartoznak.

Az ott lakóknak is szüksége lehet azonban víz- és csatornaszerelésre, duguláselhárításra és gázszerelésre. Manapság a házakban, lakásokban egyre több bonyolult eszköz, gép található, és a különféle gépészeti elemek is egyre nagyobb választékban kaphatók, amelyek közül nem könnyű kiválasztani azt, amelyeik a számunkra a legideálisabb, illetve, amelyik a célnak leginkább megfelelő. Mielőtt vásárolni kezdünk, jól tesszük, ha szakember tanácsát kérjük. Még jobb, ha nem csak tanácsot kérünk, hanem magát a kivitelezést, beépítést, beszerelést, illetve javítást is velük végeztetjük el. Budapest III. kerületében, Táborhegyen, Csúcshegyen és Solymárvölgyön mi vagyunk az Ön szakértő gárdája. Bízza ránk a víz- és csatornaszerelést, a duguláselhárítást, és a gázszerelést.

Mind a három tevékenységnél gyakran válik szükségessé a fal vésése, fúrása, ami nem kis kosszal jár, amellett pontosságot, precízséget, professzionális szerszámokat, gépeket, és nem utolsó sorban szakmai tudást igényelnek. Önkezűleg nagyon kevesen tudják olyan színvonalon elvégezni a szükséges munkálatokat, ahogyan azt maguk is igényelnék. Nyilván olcsóbb, mert nincs munkadíj, de jól tudjuk, hogy az ár nem minden. Hibás kivitelezés esetén előfordulhat, hogy a teljes munkát meg kell ismételni, ami a munka összköltségének olyan növekedését is maga után vonhatja, hogy így rosszabbul jövünk ki anyagilag, mintha szakemberrel végeztettük volna el a munkát. Mit javaslunk ennek elkerülése érdekében? Azt, hogy mielőtt egy fillért is költene, hívjon minket, mondja el, hogy mik a tervei, és mi megmondjuk, hogy pontosan mennyibe fog ez Önnek kerülni, anyagköltséggel, és munkadíjjal együtt.

A költségvetés birtokában már reális képet alkothat a kiadásokról, és az alapján meglepődve fogja látni, hogy megéri velünk dolgoztatni, és nem saját kezűleg bíbelődni a munkával. Mi szól még mellettünk? Az hogy több mint két évtizedes rutinnal rendelkezünk, munkatársaink igényesek a munkájukra, udvariasak, józan életűek, gyorsak, és precízek. Ezek mellett beszélünk angolul, 1 órán belül kiszállunk a helyszínre, mert a biztosítók is elfogadják, az általunk adott számlát, és mert teljes körű garanciát vállalunk a munkánk után. Továbbá folyamatosan tájékoztatjuk a munka haladásáról, és szívesen válaszolunk a kérdéseire is.

Az Ön rendelkezésére állunk, amennyiben a Testvérhegyi úton, a Jablonka úton, az Erdőalja úton, a Farkastorki úton, a Laborc utcában, a Királylaki úton, a Viharhegyi úton, a Kocsis Sándor úton, a Solymárvölgyi úton, az Aranyospatak utcában, a Vadóc utcában, a Tarhos utcában, a Bécsi úton, az Őzsuta utcában, a Menedékház utcában, illetve ezek környékén él. Keressen minket, mert megéri. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja