Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest III. kerület: Ürömhegy – Aranyhegy: társasházi szolgálat, víz- és csatornaszerelés, gázkészülék szerelés

Budapest III. kerület, Ürömhegy, és Aranyhegy területén vállalunk társasházi szolgálatot, víz- és csatornaszerelést és gázkészülék szerelést garanciával.

Manapság az embernek egyre kevesebb szabadideje van, és jellemzően nem szeretné azt is munkával, javítással, szereléssel tölteni. Azonban akinek lakása, háza van, annak elkerülhetetlenül számítania kell ezekre. Két lehetősége van ilyenkor a lakás tulajdonosának, vagy saját kezűleg lát neki a munkának, vagy szakemberre bízza. Mind a kettő mellett szólnak érvek, ezért fontos, hogy helyesen mérlegeljük azt, hogy melyik munka igényel már, feltétlenül szakembert. Mi segítünk már ennek a döntésnek a meghozatalába is, amennyiben Ön Budapest III. kerületében, Ürömhegyen, illetve Aranyhegyen lakik. Keressen minket, ha társasházi szolgálatra, víz- és csatornaszerelésre, vagy gázkészülék szerelésre van szüksége.    

Tudjuk, hogy mások is ajánlják a szolgáltatásaikat, ezért felmerül a kérdés, hogy miért éppen minket? Csak a legfontosabb érveket soroljuk fel:

-    gyorsan, de mégis precízen dolgozunk
-    ügyfeleink érdekét tartjuk első sorban szem előtt
-    kedvező áron dolgozunk
-    komplex megoldásokat kínálunk
-    józan, udvarias munkatársak
-    teljes körű garancia
-    gyors kiszállás a helyszínre

Társasházi szolgálatot nem csak egyedi megbízás alapján, hanem átalánydíjas szerződés megkötésével is végzünk. Mi nem csak a hibák elhárításáról gondoskodunk, hanem annak megelőzésére is odafigyelünk, hogy a társasház működése zavartalan legyen. A víz- és csatornaszerelés, illetve a gázkészülék szerelés is nagy odafigyelést, gondosságot, és nem utolsó sorban anyag- és termékismeretet kíván. Nem mindegy mit építünk be a lakásunkba, ezért érdemes szakemberrel konzultálni, azaz kérdezzen minket, amikor a munka még csak tervezés alatt van, hogy elkerülje az esetleges hibákat, tévedéseket. Mindenben állunk a rendelkezésükre.

Keressen minket, ha az Aranyhegyi úton, a Pirkadat utcában, a Taliga utcában, az Óbudai temető környékén, a Aranyvölgy utcában, az Ürömhegyi lejtőn, a Mészkő utcában, a Héthalom utcában, a Tarhos utcába, a Jutas utcában, vagy a Saroglya utcában, illetve ezek környékén lakik. Csak egy telefon, és a probléma jó kezekbe kerül.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja