Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IV. kerület: Istvántelek, Káposztásmegyer, Népsziget - fürdőszoba felújítás, burkolás, víz- és csatornaszerelés

Megbízható szakember gárda vállal burkolást, kőműves munkákat és fürdőszoba felújítást, Budapest IV. kerületében,

Istvántelek, Káposztásmegyer, Népsziget városrészekben.

 

Rohanó világunkban nincs arra lehetőség, hogy minden munkát magunk végezzünk el a lakásunkban. Nem csak időn nincs rá, hanem, gyakran sem szakértelem, sem megfelelő szerszámok, gépek, márpedig a jó munkához mindháromra szükség van. Mit tehetünk akkor? A legjobb, ha komolyabb munkákhoz szakértőt hívunk, aki nem feltétlenül kerül sokba, illetve akár az is előfordulhat, hogy olcsóbban végzi el a munkát, mintha magunk próbálkoznánk. Ugyanis egy szakember nem fogja megvásárolni a legdrágább anyagokat, mert tudja, hogy adott esetben egy olcsóbb is elegendő ahhoz, hogy igényes munkát végezzünk. Továbbá, gyakran előfordul az is, hogy a vállalkozó olcsóbban, kedvezménnyel tudja beszerezni a szükséges anyagokat, és még lehetne folytatni. Ezért hívjon minket, hogy a gyakorlatban is bebizonyíthassuk, hogy érdemes szakemberhez fordulni. Tárcsázzon minket, amennyiben Budapesten, a IV. kerületben, Istvántelek, Káposztásmegyer, Népszigetnél lakik, és ha burkolás, vagy kőműves munkák, vagy fürdőszoba felújítás előtt áll.

Mind a három munkára igaz az, hogy anyagismeretet, pontosságot, hozzáértést igényelnek. Nem mindegy, hogy a munka elvégzését követően mit látunk. Ferde falakat, egyenetlen vakolást, ferdén berakott nyílászárókat, rosszul felhelyezett burkolatot, rosszúl beépített szanitereket, csapokat, illetve lejtős aljzatbetont, és még folytathatnánk. Jellemzően ezek a hibák vagy egyáltalán nem javíthatók, vagy csak nagy költségek árán, ugyanis sok esetben a visszabontás elkerülhetetlen, ami azt jelenti adott esetben, hogy dupla költség lesz a kaland vége. Javasoljuk ezért, hogy mielőtt bármibe belekezd, vegye fel velünk a kapcsolatot, akár már a tervezés időszakában, ugyanis számtalan ötlettel, tanáccsal tudunk szolgálni, illetve olyan kedvező árajánlatot teszünk magának a munkának az elvégzésére is, hogy nem fog tudni neki ellenállni.

Próbáljon ki minket, mert nem csak gyakorlott, rutinos szakemberek vagyunk, hanem mellette olcsók, udvariasak, józan életűek, ügyfélközpontúak, gyorsak, precízek, és még garanciát is adunk a munkánk után. Amennyiben Ön csak angolul ért, az sem akadály. Mindenben ügyfeleink szempontjait tartjuk szem előtt. 

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja