Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IX. kerület: Bakáts tér, Boráros tér - víz- és csatornaszerelés, kőműves munkák, burkolás

Legyen az ügyfelünk, amennyiben Budapest IX. kerület, Bakáts tér, Boráros tér területén él. Bízza ránk, ha víz- és csatornaszerelésre,

kőműves munkákra, burkolásra van szüksége.

 

Komplex megoldásokat, gyors, és precíz munkavégzést kínálunk, mindezt ráadásuk nagyon kedvező áron. Nálunk az olcsó ár nem jár együtt a munka minőségének a romlásával. Olcsó ár, magas színvonal. Otthon vagyunk Budapest IX. kerületében, Bakáts tér, Boráros tér közelében él és megoldásokat kínálunk víz- és csatornaszerelésre, kőműves munkákra, burkolásra.  

Manapság a munka, az ember minden erejét, illetve idejét felőrli, és nem igazán van ideje a lakás, illetve a hát körüli munkák elvégzésére. Főként nem, ha komolyabb munkákról van szó, mint például egy felújítás, bővítés, vagy átalakítás. Gyakran már egy-egy hiba kijavítása is gondot okoz. Ugyanis vagy a szakértelem, vagy a szerszám, illetve a megfelelő eszköz hiányzik hozzá. A jól végzett munkához ráadásul ezeken kívül időre, türelemre is szükség van. Tévedés azt hinni, hogy a szakemberekkel végeztetett munka mindig drága. Főként nem abban az esetben, ha figyelembe vesszük, hogy igazán jó, és tartós munkát a szakemberek tudnak elvégezni, ami hosszú távon feltétlenül kifizetődő.

Válasszon minket. Tegye próbára csapatunkat. Nyílt lapokkal játszunk. Nekünk e legfontosabb reklám, az elégedett ügyfél. Amennyiben megbízható, gyors, olcsó, precíz, és udvarias szakemberekre van szüksége, akkor hívjon minket. Beszélünk angolul, tartjuk magunkat a kialkudott árhoz, nem zavarjuk a napi életvitelében, és nem utolsó sorban garanciát adunk az elvégzett munka után. Nálunk nem éri meglepetés. Mindent előre leegyeztetünk, amihez azután maximálisan tartjuk magunkat. Velünk minden tervezhető. Forduljon akkor is, ha csak tanácsra van szüksége, és mi a segítségére leszünk.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja