Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IX. kerület: Belső-Ferencváros, József Attila lakótelep - társasházi szolgálat, kőműves munkák, burkolás

Társasházi szolgálat, kőműves munkák, burkolás Budapest XII. kerületében, Belső-Ferencvárosban és a József Attila lakótelepen.

 

Olcsón, gyorsan, garanciával. Számítson ránk, ha szerelésre, javításra van szüksége. Mi Ön mellett vagyunk, és segítünk minél gyorsabban, és kedvező áron megoldani a problémát. Építünk, bővítünk, korszerűsítünk, javítunk. Nincs megoldhatatlan probléma a számunkra. Hívjon minket, amennyiben Budapest IX. kerületében, Belső-Ferencváros, József Attila lakótelepen él, és társasházi szolgálatra, kőműves munkákra vagy burkolásra van szüksége.

Ami Önnek nehezen, vagy egyáltalán nem megoldható probléma, az számunkra csak rutin. Nálunk készen vannak a megoldások, készen állnak a szakemberek, meg vannak az eszközeink, hogy a probléma ne legyen probléma az Ön számára, mert célunk, hogy levegyük ügyfeleink válláról a terheket, amelyek a lakás fenntartásával kapcsolatban jelentkeznek. Folyik a csap, bevezetné a csatornát, fűtést korszerűsít, új kazánt vásárolt, és szeretné beüzemelni, új szanitereket szeretne beépíteni? Mi komplex megoldásokat kínálunk. Ön felhív minket, és a többit mi megoldjuk. Hogy mi szól mellettünk?

Kedvező áron dolgozunk, udvariasak, és józan életűek vagyunk. Beszélünk angolul, több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, gyorsak, és pontosak vagyunk, és nem utolsó sorban minőségi munkát végzünk. Az általunk kiadott számlát a biztosítók is elfogadják. Ügyfélközpontú szemlélet, garancia, pontosság. Ezek mind minket jellemeznek. Mi valóságos megoldásokat kínálunk. Más nem vállalja? Mi vállaljuk. Más csak két hét múlva tudja elkezdeni a munkát? Mi 1 órán belül a helyszínen vagyunk. Más különböző költségekre hivatkozva magas árat kér? Mi reálisan árajánlatot adunk. Más rendetlenséget, és romokat hagy maga után? Mi rendet, tisztaságot. Sok-sok érv, amely mellettünk szól. Hívjon minket, hogy bizonyíthassunk

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja