Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IX. kerület: Könyves Kálmán körút, Ferenc Körút - fűtésszerelés, víz- és csatornaszerelés, társasház kezelés

Budapest IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút, Ferenc Körút területéről várjuk jelentkezését társasházi szolgálat,

fűtésszerelés, csatornaszerelés és duguláselhárítás megoldása érdekében.

 

Igazán jó munkát csak szakemberektől várhat, akik nem csak a megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, hanem ügyfélközpontúak, és igényesek is saját munkájukra. Természetesen vannak ezeken kívül egyéb fontos elvárások is ügyfeleink részéről, gondoljunk többek között a kedvező árképzésre. Nem könnyű megbízható szakembereket találni, aki minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Tegyen minket próbára. Készen állunk a bizonyításra Budapest IX. kerületében is, legyen szó fűtésszerelésről, víz- és csatornaszerelésől, duguláselhárításról.

A társasházak működtetése többrétű feladatot jelent. Egyik fontos része, a ház fizikai, technikai működésének a biztosítása. Mi vállaljuk, hogy folyamatosan felügyeljük a társasház gépészeti elemeinek a működését, elvégezzük a rendszeres karbantartást, hogy ha lehet, megelőzzük a hiba megjelenését. Nem csak a gépészeti berendezések karbantartását javítását végezzük el, hanem, ha kell, akkor burkolunk, vakolunk, elhárítjuk a dugulásokat, festünk, és még sorolhatnánk. A fenti munkálatokat nem csak egyedi megbízás, hanem átalánydíjas formában is vállaljuk. A kőműves munkák, és a burkolás is nagy rutint, és szakértelmet követel meg, illetve ismerni kell a felhasználandó, beépítendő anyagokat is, hogy a végeredmény minden szempontból kielégítő legyen. Mi készen állunk arra, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk.

A minőségi munka mellett, kedvező áron is dolgozunk, ami nagyon fontos szempont manapság egy-egy szakember kiválasztásánál. Emellett gyorsan, és tisztán dolgozunk. Igyekszünk a lehetető legkevésbé megzavarni ügyfeleink megszokott életritmusát. Nálunk nem marad nyoma a munkánknak. Mindent visszaállítunk az eredeti állapotába, kitakarítunk, hogy ügyfeleinknek semmire ne legyen gondja. Pontosság, gyorsaság, olcsó árak, udvariasság, garancia. Ezek vagyunk mi. Tudjuk, hogy ügyfeleink bizalmát meg kell szolgálnunk. Keressen minket, tegye fel kérdéseit.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja