Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IX. kerület: Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros - víz- és csatornaszerelés, fürdőszoba felújítás, fűtésszerelés

Budapest IX. kerületében, Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros területén várjuk ügyfeleink megbízásait víz- és

csatornaszereléssel, fürdőszoba felújítással, fűtésszereléssel kapcsolatban.

Csak egy telefon, és mi egy órán belül Önnél vagyunk, hogy minél előbb megoldásokat kínálhassunk. Tudjuk, hogy egy hiba elhárítása nem tűr halasztást. Azt is tudjuk azonban, hogy sokan félnek attól, hogy amennyiben szakemberhez fordul, az neki nagyon sokba fog kerülni. Természetesen ebben van is némi igazság, de semmiképpen sem szabad, hogy ez azt jelentse, hogy eleve kizárjuk az ellenkezőjét, azaz, hogy lehet olyan szakember, aki egészen barátságos áron végzi el az adott munkát. Ha kíváncsi arra, hogy milyen, amikor egy szakember nem csak olcsó, hanem profi munkát is végez, akkor hívjon minket, amennyiben Ön Budapest IX. kerületében, Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros-ban lakik és fűtésszerelésre, fürdőszoba felújításra, illetve duguláselhárításra van szüksége.

Természetes elvárás ügyfeleink részéről, hogy amennyiben valamilyen munkát végeztet el egy szakemberrel, az történjen reális áron, és a lehető legjobb minőségben. Azt mindenki tudja, hogy sem a fűtésszerelés, sem a fürdőszoba felújítás, sem a duguláselhárítás nem egy olyan munka, amelyet valaki minden előképzettség, illetve gyakorlat nélkül jó minőségben elvégezhet. A megfelelő szerszámokról, eszközökről, gépekről még nem is beszélve. Ebből az következik, hogy az első lépés az legyen, hogy hívjunk fel egy szakembert, és legalább érdeklődjük meg, hogy milyen feltételek mellett vállalja el a munkát. Amennyiben a feltételei nem reálisak, akkor még mindig nyugodtan elutasítjuk.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja