Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest IX. kerület: Üllői út, Tűzoltó utca - kőműves munkák, burkolás, fürdőszoba felújítás

Budapest IX. kerületében, az Üllői út, Tűzoltó utca környékén is nagy számban találkozhatunk régi, felújításra, vagy éppen bővítésre,

átépítésre szoruló lakásra, házra, ahol a kőműves munkák, burkolás, fürdőszoba felújítás területén is számíthat ránk.

 

Ezeket a munkálatokat előbb, vagy utóbb el kell végezni. Ez már csak azért is fontos, mert nem mindegy, hogy az ember milyen lakáskörülmények között él, illetve egy felújítás, átépítés, vagy bővítés jelentősen megnöveli az ingatlan, lakás, ház élettartamát, és forgalmi értékét. Nyilvánvaló, hogy egy-egy ilyen munka elvégzéséhez jellemzően komoly összegre van szükség, ami miatt megfontoltan kell neki fogni, a tervezéstől, a teljes kivitelezésig. Ebben nyújtunk mi segítséget Budapest IX. kerületében, a Üllői út, Tűzoltó utca és azok környéke lakóinak.

Miből is áll ez a segítség? Röviden összefoglalva abból, hogy rendelkezésükre bocsátjuk több mint két évtizedes szakmai gyakorlatunkat, illetve tudásunkat. Mi tudjuk, hogy egy-egy nagyobb átalakítás, bővítés, vagy felújítás, illetve egy teljesen új ház felépítése, milyen jelentős összeget emészthet fel, főként abban az esetben, ha a megbízónak nincs beletekintése, illetve gyakorlata ezen a területen. Hozzáértéssel, odafigyeléssel ugyanis jelentősen csökkenthető a bekerülési költségek. Nem mindegy milyen anyagokat használunk, azokat hol vásároljuk meg, mennyit fizetünk ki munkadíjra, mennyire pontos az anyagszükséglet kiszámítása, és még sorolhatnánk. Ugyanezek igazak azokban az esetekben is, amikor kisebb munkálatokat akarunk elvégeztetni, mint például egy-egy helyiség burkolását, a hozzá tartozó kőműves munkákat vagy éppen víz és csatornaszerelést.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja