Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest V. kerület: Fővám tér, Kossuth Lajos tér, Arany János utca - víz és csatornaszerelés, burkolás

Ahol a szükség, ott a segítség. Vállalunk Budapest V. kerületében, Fővám tér, Kossuth Lajos tér, Arany János utca környezetében

gázkészülék szerelést, víz és csatornaszerelést, burkolást.

 

A jó szakember aranyat ér, főként, ha ehhez még kedvező árak is társulnak. Legtöbb esetben azért félnek az emberek szakemberhez fordulni, mert eleve feltételezik, hogy drágán dolgoznak, és úgy sem tudják megfizetni. Sajnos sok esetben ez tényleg így van, de nem szabad általánosítani, ugyanis azért vannak kivételek szép számmal. Ilyenek vagyunk mi is. Tegyen minket próbára, amennyiben Budapest V. kerületében, Fővám tér, Kossuth Lajos tér, Arany János utca környezetében lakik, bízza ránk a gázszerelést, a gázkészülék szerelést, és vegye igénybe a társasházi szolgálatunkat.

Ma már a lakások zöme társasházakban található, ahol a lakásokon kívül számtalan közös használatú helyiség, illetve berendezés, is van, amelyeknek a karbantartását, javítását folyamatosan el kell végezni. Gondoljunk csak a világításra, a közös helyiségek fűtésére, illetve adott esetben a társasház fűtéséről gondoskodó gázkazán javítására. Nem ritka, hogy egy-egy meghibásodás miatt az egész házban leállnak egyes szolgáltatások, illetve a lakásokban is kár keletkezhet. Fontos, hogy biztosított legyen a társasház egészének a karbantartása, gondozása.

Mi átvállaljuk ennek a terhét, akár egyedi megbízás alapján, akár átalányban. A gázzal való munkavégzés nem játék, csak szakember végezheti azt, ugyanis elég egy kis hiba, és akár robbanás, vagy egyéb baleset is lehet a következménye. A gázszerelés, és a gázkészülék szerelés területén is folyamatos a technikai fejlődés, amelynek a nyomon követése fontos, ugyanis a modern készülékek nem csak takarékosabban, hanem biztonságosabbak is, amiért is nem mindegy, hogy mit szerelünk be az otthonunkba.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja