Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest V. kerület: Kálvin tér, Deák Ferenc tér, Astoria - fürdőszoba felújítás, fűtésszerelés

Önöknek, akik Budapest V. kerület: Kálvin tér, Deák Ferenc tér, Astoria közelében élnek, kínáljuk szolgáltatásainkat.

Vállalunk fürdőszoba felújítást, fűtésszerelést, víz- és csatornaszerelést, és társasházi szolgáltatást.

 

Az emberek többsége, akkor kezd el szakember után kutatni, amikor szembesül a problémával. Folyik a csap, nem melegít a radiátor, vagy adott esetben az egész társasházban megszűnt az áramellátás, és még folytathatnánk azokat a hibajelenségeket, amelyek a legváratlanabb pillanatban jelentkezhetnek. Amennyiben Ön Budapest I. kerületében, Tabán, Krisztinaváros, vagy Víziváros területén él, akkor a legjobb szakemberekre bízhatja, a fűtésszerelést, a víz- és csatornaszerelést, és veheti igénybe, a társasházi szolgáltatást. Hívjon minket.

Miért minket? Azért, mert mi ismerjük ügyfeleink igényeit, és maximálisan ki is szolgáljuk azokat. Melyek is ezek az igények? Jöjjön a szerelő, a lehető leggyorsabban, legyen udvarias, előzékeny, dolgozzon reális árakon, legyen profi a szakmájában, és professzionális szerszámokkal dolgozzon, vállaljon garanciát a munkája után, és a hibát hárítsa el a lehető leggyorsabban. Mi mindezeket, sőt még többet is tudunk garantálni ügyfeleinknek. Úgy mondják, hogy a puding próbája, az evés, ezért amennyiben alkalom kínálkozik, próbáljon meg minket. Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, nyugodtan állunk a próbák, illetve a kihívások elé.

Mind a fűtés, mind a víz és csatornahálózat fontos része egy lakásnak, amelyeknek a meghibásodása komoly kellemetlenségeket okozhatnak. Sokszor csak egy apró meghibásodásról van szó, amelyet még sem lehet könnyem elhárítani, illetve házilag megoldani. Mi az alkatrészeket is olcsóbban tudjuk beszerezni, így amennyivel többe kerül a javíttatás a munkadíj miatt, az olcsóbb alkatrész beszerzésnek köszönhetően máris nem olyan nagy a különbség. Arról nem is beszélve, hogy a szerelési, javítási munkák elvégzése házilag, nem is mindig sikerül, illetve az is előfordulhat, hogy a több kárt okoz, mint hasznot. A társasházak esetében még fontosabb, hogy a szakemberek készenlétben legyenek, mert a hibák jellemzően nem csak egy lakást érintenek, hanem többet. Mi készen állunk a társasházakban jelentkező meghibásodások elhárítására is, akár egyedi megbízással, akár kedvezőbb feltételekkel.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja