Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest V. kerület: Lipótváros, Ferenciek tere, Kálvin tér - duguláselhárítás, kőműves munkák, burkolás

Budapest V. kerületében is, kiváló szakembereink állnak a lakosság rendelkezésére, legyen szó duguláselhárításról, kőműves munkákról, vagy éppen burkolásról.

Manapság egyre több féle technológia, szerszám, gép, illetve alapanyag áll az építkezők, illetve a lakáson kisebb-nagyobb felújításokat eszközlő tulajdonosok rendelkezésére. Ezt nevezzük a bőség zavarának. Sokan az interneten keresnek eligazodást, illetve segítséget, ami nem teljesen elvetendő lehetőség. Azonban a legegyszerűbb, legbiztosabb, és leggyorsabb megoldás, ha felhívunk egy szakértőt, aki minden kérdésünkre pontos választ ad, illetve rövid időn belül, akár még árajánlattal is szolgál. Ezek a szakemberek mi vagyunk Budapest V. kerületében, akik felkészülten várják, az Önök hívását, megkeresését. Duguláselhárítás, kőműves munkák, burkolás, nem jelenthet problémát.

Manapság az embernek kevés ideje marad arra, hogy maga végezze el a lakásában szükséges munkákat, illetve javításokat. Se ideje, se szaktudása, se eszközei nincsenek rá. Bár a kényszer sokakat rávisz, mert úgy gondolják, hogy úgy sem tudnak megfizetni egy szakembert. Pedig megérné a fáradtságot, hogy felhívjunk néhány szakembert, és bekérjünk pár árajánlatot, mert kellemes meglepetés is érheti az embert. Amennyiben minket hív fel, akkor garantáltan megváltozik a véleménye a „szakemberekről”. Ugyanis mi gyorsan kiszállunk, kedvező árakkal dolgozunk, nagy gyakorlattal, szakértelemmel rendelkezünk, garanciálisan dolgozunk, beszélünk idegen nyelven, gyorsan és tisztán dolgozunk, és arra törekszünk, hogy a lehető legkevésbé zavarjunk.

Dugulás a csatornában viszonylag ritkán alakul ki, de a következménye annál kellemetlenebb, illetve akár komolyabb anyagi kárt is okozhat, a visszaömlő szennyvíz a lakásban. A kőműves munkák, és a burkolás- amennyiben magunk csináljuk- sok kosszal, rengeteg cipekedéssel, anyagbeszerzéssel, és nem kevés esetben kétes minőségű végeredménnyel jár. Bízza ránk ezeket a munkálatokat. Mi mindent megoldunk ügyfeleink helyett. Tegyen minket próbára. Hívjon most. Ügyfeleink csak nyerhetnek, ugyanis minden munkát garanciával végzünk, így nem kockáztatnak semmit.

Várjuk jelentkezésüket Budapest V. kerületéből: Bécsi utca, Belgrád rakpart, Bihari János utca, Cukor utca, Curia utca, Deák Ferenc tér, Dorottya utca, Duna utca, Egyetem tér, Eötvös tér, Erzsébet tér, Falk Miksa utca, Fehérhajó utca, Fejér György utca, Ferenciek tere, Ferenciek tere, Ferenczy István utca, Fővám tér, Fővám tér 1-6., Galamb utca, Garibaldi utca, Gerlóczy utca, Haris köz, Harmincad utca, Havas utca, Henszlmann Imre utca, Hercegprímás utca, Hild tér, Hold utca, Irányi utca, Jászai Mari tér 1-2., József Attila utca , József nádor tér

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja