Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VI. kerület: Operaház, Szent István Bazilika, Teréz krt. - burkolás, víz- és csatornaszerelés

Kiváló szakemberek várják Budapest VI. kerület, Operaház, Szent István Bazilika, Teréz krt. területek lakosainak hívását, amennyiben burkolás,

víz és csatornaszerelés, duguláselhárításra van szükségük.

 

Ne áldozza fel szabadidejét arra, hogy saját kezűleg végzi el a munkálatokat, mert megfelelő szaktudás, és szerszámok, gépek nélkül az eredmény nem fogja elérni a kívánalmakat. Bízza ránk a munkát, és nem csak gyorsan, hanem olcsón, és kiváló minőségben is végezzük el a kivitelezést. Csak egy telefon, és a többit ránk bízhatja. Keressen minket Budapest VI. kerület, Operaház, Szent István Bazilika, Teréz krt. területéről, és mi elvégezzük a víz- és csatornaszerelést, a fürdőszoba felújítást, és a burkolást.

Mindenki szeretné, hogy a lakása, háza a lehető legszebb legyen, illetve, hogy minél ritkábban szembesüljön hibákkal, és kelljen nap, mint nap a problémákkal foglalkozni. Ehhez azonban az szükséges, hogy a lakás kivitelezése minden szempontból hibátlan legyen, illetve minőségi anyagok kerüljenek beépítésre. Jó munkát csak nagy szakértelemmel, és gyakorlattal rendelkező kivitelezőtől lehet elvárni, aki ezek mellett igényes is a saját munkájára, hanem minden szempontból ügyfélközpontúan is gondolkodik. Mi ilyen szakemberek vagyunk. Nekünk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Mit kell még tudnia rólunk?

Több mint 20 éve vagyunk a szakmában, így óriási rutinnal, és ügyfélismerettel rendelkezünk. Tudjuk, hogy milyen az amikor ügyfeleink elégedettek. Továbbá, munkatársaink beszélnek angolul, a hívást követő egy órán belül a helyszínen vagyunk, mindenről pontos tájékoztatást adunk, árajánlatunkon nem változtatgatunk, így azok tervezhetőek, magát a kivitelezést gyorsan, és precízen végezzük el. Magunk után rendet hagyunk, és nem utolsó sorban udvariasak, és figyelmesek vagyunk. A teljes körű garancia pedig már csak hab a tortán. Ismerjen meg minket, éé tudjon meg rólunk többet.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja