Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VI. kerület: Deák tér, Nyugati tér, Oktogon - kőműves munkák, gázszerelés, fürdőszoba felújítás

Igényes kivitelezés Budapest VI. kerületében. Vállalunk kőműves munkákat, gázszerelést, és fürdőszoba felújítást. A szabadidő drága kincs, ezért használja ki, pihenjen, kapcsolódjon ki, és a munkát pedig bízza ránk.

Szakmunkához szakemberek. Néha egy-egy munka egyszerűnek látszik, de amikor az ember bele kezd, akkor döbben rá, hogy házilag még sem tudja megcsinálni, illetve ha meg is tudja csinálni, abban nincs köszönet, mert a minősége kívánnivalókat hagy maga után. Természetesen vannak olyan egyszerű munkák a házkörül, amelyekhez nincs értelme szakembert hívni, mert házilag is gyorsan, jól, és olcsón elvégezhetők. Amikor azonban szakemberre van szükség, akkor nem érdemes habozni. A kérdés inkább az, hogy kit is hívjon. Budapest VI. kerületében minden féle kőműves munkát, gázszerelést, fürdőszoba felújítást bízzon ránk.

 

A kőműves munkák igénylik, hogy az ember rendelkezzen anyagismerettel, legyen kivitelezési gyakorlata, ismerje a szerszámokat, gépeket, eszközöket, és szakmai ismerettel. A gázszerelés ráadásul nem veszélytelen dolog, ugyanis nem megfelelő kivitelezés esetén akár tragédia is lehet a vége. A fürdőszoba felújítás is sokrétű ismeretet igényel. Ismerni kell a szaniterárukat, a csaptelepeket, a burkolóanyagokat, a szigetelő anyagokat, és még sorolhatnánk, ráadásul nagyon precízen kell a munkafolyamatokat elvégezni. A nem megfelelően kivitelezett munka végeredménye sem minőségben, sem tartósságban, sem pedig esztétikában nem éri el a kívánt mértéket.

Mi 23 éve állunk a lakosság szolgálatára. Nagy tapasztalat, nagy szaktudás. Emellett a lehető leggyorsabban kiszállunk a helyszínre, ahol felmérjük a feladatot, ami alapján elvégezzük az anyagszükséglet számítást, illetve megállapítjuk a munkadíjat. Árajánlatunkat kézhez kapva eldöntheti, hogy érdemes-e a munkát ránk bízni. Mi tartjuk magunkat a kialkudott árhoz. Nincs utólagos áremelés. Pontosan, precízen, tisztán dolgozunk. Szakembereink képzettek, udvariasak, igényesek a munkájukra. Komplex ajánlatokkal állunk a rendelkezésükre. A garancia nálunk alap. Legyen a telefonszámunk mindig kéznél, hogy szükség esetén azonnal akcióba léphessünk, és megoldásokat kínálhassunk.

Budapest IV. kerületből is várjuk jelentkezését: Andrássy út, Bajcsy-Zsilinszky út, Batthyány tér, Deák Ferenc tér, Izabella utca, Király utca, Liszt Ferenc tér, Nyugati tér, Oktogon tér, Teréz körút környékéről.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja