Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VII. kerület: Almássy tér, Baross tér, Bethlen Gábor tér - társasházi szolgálat, kőműves munkák, burkolás

Budapest VII. kerület egész területéről várjuk ügyfeleink jelentkezését társasházi szolgálat, kőműves munkák, és burkolás igénybevételére.

 

Igazán jó munkát csak szakemberektől várhat, akik nem csak a megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, hanem ügyfélközpontúak, és igényesek is saját munkájukra. Természetesen vannak ezeken kívül egyéb fontos elvárások is ügyfeleink részéről, gondoljunk többek között a kedvező árképzésre. Nem könnyű megbízható szakembereket találni, aki minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Tegyen minket próbára. Készen állunk a bizonyításra Budapest VII. kerületében is, legyen szó társasházi szolgálatról, kőműves munkákról, illetve burkolásról.

A társasházak működtetése többrétű feladatot jelent. Egyik fontos része, a ház fizikai, technikai működésének a biztosítása. Mi vállaljuk, hogy folyamatosan felügyeljük a társasház gépészeti elemeinek a működését, elvégezzük a rendszeres karbantartást, hogy ha lehet, megelőzzük a hiba megjelenését. Nem csak a gépészeti berendezések karbantartását javítását végezzük el, hanem, ha kell, akkor burkolunk, vakolunk, elhárítjuk a dugulásokat, festünk, és még sorolhatnánk. A fenti munkálatokat nem csak egyedi megbízás, hanem átalánydíjas formában is vállaljuk. A kőműves munkák, és a burkolás is nagy rutint, és szakértelmet követel meg, illetve ismerni kell a felhasználandó, beépítendő anyagokat is, hogy a végeredmény minden szempontból kielégítő legyen. Mi készen állunk arra, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja