Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VII. kerület: Dob utca, Dohány utca, Király utca - fürdőszoba felújítás, fűtésszerelés, burkolás

Készenlétben állunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk Budapest VII. kerület, Dob utca, Dohány utca, Király utca lakóinak,

amennyiben fürdőszoba felújításra, burkolásra, illetve fűtésszerelésre van szükségük.

 

Tudjuk, hogy egy lakásban, vagy egy családi házban mindig van valami javítani való, illetve szükség van felújításra, átépítésre, vagy bővítésre. Kevesen vannak, akik házilag el tudnák végezni ezeket a munkákat, ugyanis vagy a szakértelem, vagy a szerszámok, gépek, vagy éppen mindkettő hiányzik. Az időről pedig még nem is beszéltünk. Ezért, amennyiben ön Budapesten a VII. kerületben, a Dob utca, Dohány utca, Király utca környékén lakik, akkor ránk számíthat ezeknek a munkáknak az elvégzésében.

Mi úgy állunk egy munkához, mintha a sajátunkat csinálnánk. Nem érjük be azzal, hogy éppen hogy jól végzünk el egy munkát, nem kötünk kompromisszumokat, azaz a lehető legjobbat igyekszünk nyújtani. Meghallgatjuk ügyfeleink elképzeléseit, részletesen átbeszélve azokat. Azok alapján kiszámoljuk az anyagszükségletet, és megadjuk az árajánlatot is, melyek alapján ügyfeleink is fix számokkal kalkulálhatnak. Amennyiben a költségvetés, és az árajánlat elfogadásra kerül, mi tartjuk is magunkat ahhoz, azaz a munka végén nem fogja kellemetlen meglepetés érni ügyfeleinket, azzal, hogy a kiadások növekedtek.

Munkatársaink józan életűek, megbízhatóak, munkájukra igényesek, nagy gyakorlattal rendelkeznek. Precízek, tisztán dolgoznak, diszkrétek. A munkavégzés folyamán is bármikor lehet hozzájuk fordulni kérdésekkel, illetve kérésekkel. A munka elvégzése után rendet hagyunk magunk után. A garancia nálunk kötelező dolog. Számoljon velünk, amikor fűtést akar felújítani, kiépíteni, vagy ha új burkolatot szeretne letenni, illetve, ha egyéb kőműves munkákra van szüksége. Feltétlenül kérje árajánlatunkat, hogy kellemes meglepetés érhesse. Az sem okoz gondot, ha ügyfeleink nem beszélnek magyarul, mert beszélünk angolul.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja