Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VIII. kerület: Corvin-negyed, Csarnok negyed, Ganz negyed - társasházi szolgálat, kőműves munkák, burkolás

Budapest VIII. kerületében vállalunk társasházi szolgálatot, kőműves munkákat, burkolást. Hívjon minket, mert a javítások elvégzésének az

elodázásából adódó kár gyakran nagyobb, mint a javítással kapcsolatos kiadások.

 

Érdemes időben elvégezni a szükséges javításokat. Tévedés azt hinni, hogy a szakemberrel való dolgoztatás elkerülhetetlenül drága. Természetesen vannak olyan szakemberek, akik magas áron dolgoznak, de vannak ennek az ellenkezői is. Mi a második csoportba tartozunk, azaz kedvező árakkal állunk rendelkezésére. Nekünk fontos, hogy ügyfeleink máskor is megkeressenek minket. Tegyen próbára minket, amennyiben Budapesten a VIII. kerületben a Corvin-negyed, Csarnok negyed, Ganz negyed környékén lakik, és társasházi szolgálatra, kőműves munkákra, illetve burkolásra van szüksége.   

A társasházak optimális működtetéséhez feltétlenül szükség van olyan technikai, szerelési, illetve javítási háttérre, amely garantálja, a szükséges javítások, átalakítások, rendszeres karbantartások, illetve egyéb munkálatok gyors, és szakszerű elvégzését. Mi vállaljuk, hogy gondoskodunk arról, hogy a társasház működése fennakadás nélkül folyjék, illetve, azt is, hogy a jelentkező problémákat, a lehető leggyorsabban, és legolcsóbban megoldjuk. Társasházi szolgálatot vállalunk egyedi megbízás, illetve átalánydíj alapján is. Kőműves munkák, illetve burkolás idővel minden lakásban szükségessé válik. Ezek minőségi elvégzése szaktudást, technikai- és anyagismeretet, és nem utolsó sorban időt, és türelmet igényel.

Mi mentesítjük ezeknek a terhe alól, mert tudjuk, hogy ügyfeleink szabadidejüket ne a vakoló kanállal a kezükben, vagy a betonkeverő mellett töltsék, hanem pihenéssel, kikapcsolódással. Ön felhív minket, elmondja, hogy mit szeretne. Mi szükség esetén 1 órán belül kiszállunk a helyszínre, és elvégezzük a szükséges munkálatokat. A munka elvégzése előtt tájékoztatjuk a várható költségekről, amelyek nem csak az anyagárakat, hanem a munkaköltséget is tartalmazzák, így Önt nem érheti kellemetlen meglepetés a számla benyújtásakor. Szakértelmünket, és ügyfélközpontúságunkat bizonyítja az a tény, hogy már 23 éve szolgáljuk a lakosságot. Pontosan, szépen, olcsón, és garanciával dolgozunk. Munkatársaink nem csak képzettek, és rutinosak, hanem udvariasak, barátságosak is. Forduljon nyugodtan hozzájuk kérdéseivel.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja