Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest VIII. kerület: Klinikák, Corvin-negyed - társasházi szolgálat, kőműves munkák, burkolás

Gyors, és olcsó segítség Budapest VIII. kerületében a Klinikák, Corvin-negyed környékén mindazoknak, akiknek társasházi szolgálatra,

kőműves munkéra vagy burkolásra van szüksége.

 

Ne küszködjön maga a szereléssel, javítással, vagy felújítással, ha kedvező áron mi elvégezzük ezeket Ön helyett. Így megmarad a szabad ideje, nem kell fáradoznia, illetve kockáztatni, hogy esetleg a munka minősége nem éri el azt a szintet, amelyet Ön elképzelt. Gyakorlat, és szakértelem nélkül, ez nem egyszerű dolog, és szinte biztos, hogy kívánnivalót hagy maga után az eredmény. Mielőtt maga lát neki a munkának, tegyen egy kísérletet velünk. Otthon vagyunk Budapest VIII. kerületében, és megoldjuk Ön helyett a kőműves munkákat, burkolást és a társasházi szolgálatot.    

Tárcsázzon minket, és mi egy órán belül megjelenünk a helyszínen. Ön elmondja, hogy mit szeretne, és mi hozzá tesszük a többit. Ön tervez, mi végrehajtunk. Komplex megoldásokkal állunk a rendelkezésére. Kiszámoljuk az anyagszükségletet, és a munkadíjat, és így nem érheti meglepetés. Árainkon nem változtatgatunk utólag. A kiadások így tervezhetők, és követhetők. Folyamatában is követheti a munkavégzést. Válaszolunk felmerülő kérdéseire is. Ügyfélközpontúság, udvariasság, diszkráció. Célunk, hogy Ön elégedett legyen, és máskor is igénybe vegye szaktudásunkat. Mi tudjuk, hogy nem Ön van értünk, hanem mi vagyunk Önért.

Nincs olyan probléma, kihívás, amelyet ne tudnánk megoldani, legyen szó akár társasházi szolgálatról, kőműves munkáról, burkolásról. Ráadásul ezek mellett, ha szükséges, a kőműves munkákat is el tudjuk végezni. Igyekszünk a lehető legkevésbé zavarni a napi életritmusát, és a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát. Nálunk természetes, hogy rendet hagyunk magunk után. Szakembereink józan életűek, udvariasak, rutinosak. Folyamatosan követik a technika fejlődését, hogy Önnek a lehető legtöbbet, és legjobbat nyújthassák. A garancia már csak hab a tortán. Ismerjen meg minket, és meglátja, hogy elnyerjük a bizalmát.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja