Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XI. kerület: Kelenföld – Albertfalva - Őrmező: gázkészülék szerelés, víz- és csatornaszerelés, fürdőszoba felújítás

Várjuk megbízásaikat, amennyiben Budapest XI. kerületében, Kelenföldön, Albertfalván, illetve Őrmezőn él. Vállalunk gázkészülék szerelést, víz- és csatornaszerelést és fürdőszoba felújítást.

Manapság az embereknek szinte alig van szabad idejük, amelyet ráadásul nem szeretnének munkával, építkezéssel, javítással tölteni. Szükség van pihenésre, kikapcsolódásra, egy kis gondtalanságra. Mi segítünk ügyfeleinknek abban, hogy a szabadidő, szabadság gondtalanul teljen, és elvégezzük Önök helyett, a szükséges munkálatokat, javításokat, felújításokat. Tegyen minket próbára, amennyiben Ön Budapest XI. kerületében, Kelenföldön, Albertfalván, vagy Őrmezőn lakik, és gázkészülék szerelésre, víz- és csatornaszerelésre, illetve fürdőszoba felújításra van szüksége.

Nincs olyan lakás, vagy ház, amelyben időközönként ne kelljen elvégezni valamilyen munkát. Lehet az egy kisebb-nagyobb felújítás, átalakítás, bővítés, illetve korszerűsítés, vagy akár egy-egy javítás, mert tudjuk, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Jó ha felkészültek vagyunk, hogy ha bekövetkezik a fentiek közül valamelyik eset, akkor azonnal intézkedni tudjunk. Vannak munkák, amelyeket magunk, azaz saját kezűleg is el tudunk végezni, de többségében olyanok vannak, amelyeket ajánlatos szakemberre bízni. Gondolunk itt első sorban a gázzal kapcsolatos munkálatokra, már csak azért is, mert azt nem is végezheti olyan személy, akinek nincs az ahhoz való képzettsége, illetve jogosultsága. A rosszul szerelt gázkészülékek ugyanis könnyen okozhatnak balesetet, illetve komolyabb tragédiát is.

Mi segítünk abban, hogy ez Önnel ne fordulhasson elő. levesszük a munka gondját a válásról. Csak egy telefonhívás, és mi egy órán belül kiszállunk a helyszínre, ahol felmérjük a feladatot, és egyben Ön is elmondhatja, hogy mit szeretne, hogy szeretné. Azután mi pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet, és a munkadíjat. Így Önt nem érhetik meglepetések, ugyanis mi tartjuk magunkat az árajánlathoz, aminek következtében minden tervezhetővé válik. Válaszolunk kérdéseire, illetve mindenről tájékoztatjuk, amire kíváncsi. Nekünk fontos az ügyfeleink elégedettsége. Mindent komplexen kezelünk, azaz a tervezéstől, az elvonulás előtti takarításig mindre gondolunk. Gyorsan, precízen, olcsón, és tisztán dolgozunk. Munkatársaink magasan képzettek, rutinosak, józan életűek, udvariasak, és nem utolsó sorban beszélnek angolul. Munkáinkat garanciával végezzük.

Adjon nekünk egy lehetőséget, hogy Önnek is bizonyíthassunk, ha Budapest XI. kerületében, a Bikás park környékén, az Etele úton, a Kelenföldi pályaudvar, a Fehérvári úton. a Budafoki úton, az Andor utcában, a Bikszádi utcában, az Albertfalva utcában, az Építész utcában, a Kondorosi úton, a Sáfrány utcában, a Vasvirág soron, a Mikes Kelemen utcában, a Neszmélyi úton, az Őrmezei úton, vagy a Péterhegyi úton, illetve ezek környékén lakik. Várjuk hívását. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja