Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XI. kerület: Lágymányos – Sashegy – Sasad: fűtésszerelés, víz- és csatornaszerelés, duguláselhárítás

Kit lehet felhívni Budapest XI. kerületében, Lágymányos, Sashegy és Sasad területéről, amennyiben fűtésszerelésre, víz- és csatornaszerelésre és duguláselhárításra van szükség?

Minket, akik több mint 20 éves gyakorlattal végezzük ezeket a tevékenységeket. Tudjuk, hogy a bizalmat ki kell érdemelni, meg kell szolgálni, mégpedig precíz, tisztességes, és kedvező áron végzett munkával. Számunkra is a legjobb reklám, amikor elégedett ügyfeleink ajánlanak minket kollégáiknak, ismerőseiknek, barátaiknak. Amennyiben Budapest XI. kerületében, Lágymányoson, Sashegyen, illetve Sasadon él, és fűtésszerelésre, víz- és csatornaszerelésre, vagy duguláslehárításra van szüksége, akkor jussunk eszébe, és tárcsázzon minket.

Legyen szó akár fűtésszerelésről, akár víz- és csatornaszerelésről, illetve duguláselhárításról, mindegyik esetében fontos, hogy ismerjük a legújabb technológiákat, berendezéseket, anyagokat. Sokan gondolják úgy, hogy a szakember csak viszi a pénzt, ráadásul mi magunk is el tudjuk végezni az adott munkát. Leggyakrabban azonban rá kell jönnünk, hogy a saját magunk végzett munka kívánnivalókat hagy maga után, nem csak minőségben, hanem használhatóságban is. Mielőtt komolyabb szerelési, vagy javítási munkába belevágunk, érdemes szakemberhez fordulni, tőlünk tanácsot, illetve árajánlatot kérni, mert az még nem kerül semmibe, és gyakran érhet minket kellemes meglepetés, első sorban a munkadíjat illetően.

Mi ismerjünk ügyfeleinket, igényeiket, elvárásaikat, és igyekszünk megfelelni azoknak. Jól tudjuk, hogy mi vagyunk értük, és nem fordítva. Fontosnak tartjuk, hogy ne keverjük fel a szerepeket. Munkatársaink felkészültek minden tekintetben, és maximálisan ügyelnek arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Nálunk természetes az ügyfélközpontú gondolkodás, a józan életvitel, a munkaszeretet, a pontos, minőségi munkavégzés, a szakértelem, a gyorsaság, és a gondos odafigyelés. Bátran fordulhat hozzájuk bármikor kérdéseivel. Fontos, hogy nem csak magyarul beszélünk, hanem angolul is. Pontos árajánlatot adunk, miután megismertük elgondolásait, terveit, amelyen nem fogunk változtatni a munka folyamán, aminek köszönhetően nem érik kellemetlen meglepetések.

Egy órán belül kiszállunk Önhöz, amennyiben a Gellért-hegy környékén, a Bartók Béla úton, a Bocskai úton, a Karinthy Frigyes úton, a Lágymányosi utcában, az Allee Bevásárlóközpont környékén, a Kosztolányi Dezső téren, a Villányi úton, a Brassói utcában, a Töhötöm utcában, a Budaörsi úton, a Dayka Gábor utcában, a Rákó utcában, a Bod Péter utcában, a Sasadi utcában, a Pannonhalmi úton, vagy az Előpatak utcában, illetve ezek környékén él. Mi tudunk Önnek segíteni. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja