Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XI. kerület: Péterhegy – Kelenvölgy - Rózsavölgy: víz- és csatornaszerelés, fürdőszoba felújítás, fűtésszerelés

Víz- és csatornaszerelés, fürdőszoba felújítás, fűtésszerelés Budapesten, a XI. kerületben, Péterhegyen, Kelenvölgyben, és Rózsavölgyben.

Nem minden szakember dolgozik drágán. Amennyiben minket hív, kellemes meglepetés fogja érni. Nem csak olcsón dolgozunk, hanem minőségi munkát is végzünk, illetve igyekszünk a lehető legjobb kapcsolatot is ápolni ügyfeleinkkel. Mi mindenben partnerei vagyunk. Keressen minket, ha Budapesten, a XI. kerületben lakik, Péterhegyen, Kelenvölgyben, illetve Rózsavölgyben. Bízza ránk a víz- és csatornaszerelést, a fürdőszoba felújítást és a fűtésszerelést.

Rohanó világunkban egyre kevesebb ideje van az embereknek egymásra, a pihenésre, sőt még önmagára is. A lakásban, házban felmerülő munkák, javítások elvégzésére pedig végképp nincs idejük, pedig azokat is el kell végezni, mert ellenkező esetben nem lehet, a lakást rendeltetésszerűen használni. Amellett a lakás értéke is csökken, ha nincs rendszeresen karbantartva. Mi gondoskodunk róla, hogy Önnek ne legyen gondja a lakásával. Bízza ránk a szerelést, javítást, felújítást. Mi komplex megoldásokat kínálunk, mindenre odafigyelünk. Megkeressük a legjobb megoldásokat, a legmegfelelőbb anyagokat, a legmodernebb technológiát. Nálunk minden az ügyfeleinkről szól. Tudjuk, hogy sem a víz- és csatornaszerelés, sem a fürdőszoba felújítás, sem a fűtésszerelés nem egy olyan munka, amelyet gyakorlat nélkül könnyen, és jól elvégezhetne valaki. Ezért bízza szakemberre.

Mi 23 éves gyakorlattal rendelkezünk, amely idő alatt nem csak rutint szereztünk, hanem maximálisan megismertük ügyfeleink igényeit is. Ezért dolgozunk nagyon kedvező áron, gyorsan, de mégis kiváló minőségben, ezért vállalunk garanciát a munkánk után. Egy órán belül kiszállunk a helyszínre, ahol pontosan elmondhatja, hogy mit szeretne, és mi ez alapján kiszámoljuk a költségeket, amely tartalmazza az anyagárat, és a munkadíjat is. Fontos, hogy ettől mi nem térünk el, azaz a munka végén nem nyújtunk be egy magasabb számlát, mint amiben megállapodtunk, így a költségek tervezhetőek maradnak. Angolul is megértjük ügyfeleinket. Tudjon meg rólunk többet, keressen minket.

Várjuk hívását, a Hunyadi Mátyás útról, az Alabástrom utcából. a Zengő utcából, a Ringló útról, a Péterhegyi útról, a Kecskeméti József utcából, az Olajfa utcából, a Jobbágy útról, a Péterhegyi közből, a Kápolna útról, a Péterhegyi lejtőről, a Csenger utcából, az Éva utcából, illetve ezek környékéről. Készen állunk, hogy megoldásokat kínáljunk. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja