Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XI. kerület: Péterhegy – Kelenvölgy - Rózsavölgy: víz- és csatornaszerelés, kőműves munkák, burkolás

Budapest XI. kerületében, Gardagrét, Spanyolrét, Posingermajor és Madárhegy területén vállalunk víz- és csatornaszerelést, Kőműves munkát, burkolást.

A gyorsaság, az azonnali rendelkezésre állás alapvető része üzletpolitikánknak, ugyanis azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleink erre igénye van. Mi arra törekszünk, hogy megbízóink visszajáró ügyfelek legyenek, aminek alapfeltétele, hogy maximálisan meg legyenek elégedve azzal, amit nyújtunk számunkra. Dolgoztasson velünk, amennyiben Budapesten, a XI. kerületben, Gazdagréten, Spanyolréten, Posingermajorban vagy Madárhegyen lakik, és víz- és csatornaszerelésre, kőműves munkára, illetve burkolásra van szüksége.

Manapság olyan széles választékban állnak az építkezők, felújítók, korszerűsítők, rendelkezésére, az építőanyagok, a kiegészítők, hogy nem könnyű kiválasztani azt, amelyik az adott munkához a legideálisabb. A folyamatosan fejlődő technológiákról már nem is beszélve. Nem mindegy mit, és hogyan építünk be a lakásunkba, ugyanis annak a lehető legjobban meg kell felelnie az elvárásoknak, illetve maximálisan be kell töltenie a funkcióját. Egy rosszul beépített elem, vagy anyag több problémát is okozhat a jövőben, és viszonylag hamar cserét, illetve javítást igényelhet, így kétszer kell megfizetni az árát. Ennek az elkerülése érdekében fontos, hogy körültekintően járjunk el.  Ezért javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, azaz hívjon minket, hogy segíthessünk, hogy tanácsot adhassunk, illetve, hogy levegyük az Ön válláról a terhet.

Miért választana minket? Mellettünk szól, hogy több mint 20 éves rutinnal rendelkezünk, ügyfeleink igényeit messzemenően figyelembe vesszük, fontosnak tartjuk a jó kapcsolatot ügyfeleinkkel, kedvező áron dolgozunk, munkatársaink józan életűek, udvariasak, a határidőket betartjuk, munkánkat úgy végezzük, hogy közben a lehető legkisebb gondot okozzuk ügyfeleinknek, hogy ne kelljen változtatniuk, a megszokott napi életvitelükön. Munkánkat garanciálisan végezzük. Nekünk az sem okoz gondot, ha ügyfeleink nem tudnak magyarul, ugyanis beszélünk angolul. Mindent megteszünk, hogy Ön a legjobbat kapja.

Hívjon minket, a Rétköz utcából, a Gazdagréti útról, a Regős utcából, a Frankhegy utcából, az Ördögorom útról, a Kányakapu utcából, a Törökbálinti útról, a Hosszúréti utcából, a Rupphegyi útról, a Kőoltár utcából. Továbbá, a Kakukkhegyi útról, a Varjúháj utcából, a Fatörzs utcából, a Suháng utcából, illetve ezek környékéről.     

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja