Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XII. kerület: Csillebérc – Svábhegy - Zugliget: kőműves munkák, burkolás, fürdőszoba felújítás

Munkavégzés baráti áron Budapest XII. kerületében, Csillabércen, Svábhegyen, és Zugligeten. Kőműves munkák, burkolás, fürdőszoba felújítás, a legjobb szakemberek által.

Nem születik mindenki ezermesternek. Sokaknak sem idejük, sem eszközeik, sem gyakorlatuk sincs a lakásban, házban elvégzendő javítások, felújítások, korszerűsítések kivitelezésére. Mit lehet ilyenkor tenni? Szakembert kell hívni. Tudjuk, hogy óvatosnak kell lenni a szakember kiválasztásánál, mert nem mindegy mennyiért, és milyen minőségű munkát végez. Próbáljon meg minket, ha Budapesten a XII. kerületben lakik, Csillabércen, Svábhegyen, vagy Zugligeten, és Kőműves munkát, burkolást, illetve fürdőszoba felújítást igényel.

Minden háznál, lakásnál szükségessé válik időközönként egy-egy kőműves munka, le kell cserélni a burkolatokat, ki kell cserélni a szanitereket, illetve szükség van kisebb-nagyobb javításokra. Kisebb javításokat megcsinál az ember saját kezűleg, de a nagyobb munkák elvégzését jobb, ha szakembere bízzuk. Fontos azonban, hogy milyen szempontok alapján választjuk ki a megfelelő szakembert. Legfontosabbak a szakmai szempontok, de nagyon fontosak az emberi jellemzők is, hiszen nem mindegy, hogy kit engedünk be az otthonunkba, illetve az sem, hogy milyen minőségű munkát végez az illető szakember.

Milyen indokok szólnak mellettünk? A 23 évnyi tapasztalat, az igényes munkavégzés, a gyorsaság, a precizitás, az ügyfélközpontúság, a sokoldalúság, a garanciális munkavégzés, az emberi alkalmasság, a józanság, és nem utolsó sorban a kedvező árképzés. Hívását követően 1 órán belül a helyszínre érkezünk, ahol azonnal elkezdjük a javításokat, illetve felmérjük az elvégzendő feladatot, amely után árajánlatot teszünk, amely nem csak a munkadíjat, hanem az anyagköltséget is tartalmazza. Így Önt nem érhetik kellemetlen meglepetések, mert ismert árral kalkulálhat. Amennyiben kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Mi tudjuk, hogy mi vagyunk Önért, és nem fordítva.

Várjuk megbízóinkat, az Irhás árokból, a Moha utcából, a Magas útról, a Mátyás király útról, az Eötvös útról, a Fülemile útról, az Őzike útról, a Normafa útról, a Béla király útról, a Csillagvölgyi útról, a Zugligeti útról, a Tündérhegyi útról, a Laura útról, illetve a környező utcákból, utakról. Mi Önért dolgozunk.  

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja