Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XII. kerület: Virányos – Kútvölgy - Kissvábhegy: víz- és csatornaszerelés, fürdőszoba felújítás, duguláselhárítás

Kiváló szakemberek várják Budapest XII. kerület, Virányos, Kútvölgy, és Kissvábhegy lakosainak hívását, amennyiben víz- és csatornaszerelésre, fürdőszoba felújításra, duguláselhárításra van szükségük.

Ne áldozza fel szabadidejét arra, hogy saját kezűleg végzi el a munkálatokat, mert megfelelő szaktudás, és szerszámok, gépek nélkül az eredmény nem fogja elérni a kívánalmakat. Bízza ránk a munkát, és nem csak gyorsan, hanem olcsón, és kiváló minőségben is végezzük el a kivitelezést. Csak egy telefon, és a többit ránk bízhatja. Keressen minket Budapest XII. kerület, Virányos, Kútvölgy, és Kissvábhegy területéről, és mi elvégezzük a víz- és csatornaszerelést, a fürdőszoba felújítást, és a duguláselhárítást.

Mindenki szeretné, hogy a lakása, háza a lehető legszebb legyen, illetve, hogy minél ritkábban szembesüljön hibákkal, és kelljen nap, mint nap a problémákkal foglalkozni. Ehhez azonban az szükséges, hogy a lakás kivitelezése minden szempontból hibátlan legyen, illetve minőségi anyagok kerüljenek beépítésre. Jó munkát csak nagy szakértelemmel, és gyakorlattal rendelkező kivitelezőtől lehet elvárni, aki ezek mellett igényes is a saját munkájára, hanem minden szempontból ügyfélközpontúan is gondolkodik. Mi ilyen szakemberek vagyunk. Nekünk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Mit kell még tudnia rólunk?

Több mint 20 éve vagyunk a szakmában, így óriási rutinnal, és ügyfélismerettel rendelkezünk. Tudjuk, hogy milyen az amikor ügyfeleink elégedettek. Továbbá, munkatársaink beszélnek angolul, a hívást követő egy órán belül a helyszínen vagyunk, mindenről pontos tájékoztatást adunk, árajánlatunkon nem változtatgatunk, így azok tervezhetőek, magát a kivitelezést gyorsan, és precízen végezzük el. Magunk után rendet hagyunk, és nem utolsó sorban udvariasak, és figyelmesek vagyunk. A teljes körű garancia pedig már csak hab a tortán. Ismerjen meg minket, éé tudjon meg rólunk többet.

Várjuk hívását, a Zugligeti útról, a Szarvas Gábor útról, a Kis Áron utcából, a Kútvölgyi útról, a Diós árokról, a Városmajor utcából, a Határőr útról, a Ráth György utcából, a Goldmark Károly utcából, a Szilágyi Erzsébet fasorról, és ezek környékéről. Legyen mindig kéznél a telefonszámunk, hogy szükség esetén azonnal elérhessen minket, és segítségére siethessünk.    

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja