Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Budapest XXII. kerület: Budafok - Budatétény: gázkészülék szerelés, víz- és csatornaszerelés, fűtésszerelés

Gázkészülék szerelés, víz- és csatornaszerelés, fűtésszerelés, Budapest XXII. kerületében, Budafokon, és Budatétényben.

Bízza ránk lakásának felújítását, korszerűsítését, illetve a hibák kijavítását. Mindenre kiterjedő gondossággal végezzük a munkánkat, és komplex megoldásokat kínálunk. Nálunk ügyfeleink érdeke a fő szempont. Tudjon meg többet rólunk. Mi hosszú távra építünk, fontos számunkra, hogy ügyfeleink visszatérjenek hozzánk. Ügyfeleink elégedettsége a legjobb reklám. Tegyen minket próbára, amennyiben Budapest XXII. kerületében, Budafokon, illetve Budatétényen lakik, és most szeretne gázkészülék szerelést, vagy víz- és csatornaszerelést, illetve fűtésszerelést végeztetni.

Tudjuk, hogy az idő mindenkinek drága, és a pénz sem áll mindenhol rakásban. Fontos, hogy a lehető leggyorsabban, és legolcsóbban készüljön el a munka, illetve történjen meg a hiba elhárítása. Ezek mellett mégis legyen jó minőségű a kivitelezés, a szakemberek legyenek udvariasak, és szolgálatkészek. Válaszoljanak szívesen a felmerülő kérdésekre, és szolgáljanak tanácsokkal. Nem könnyű manapság ilyen csapatot találni. Pedig szükség van rájuk, ugyanis mind a gázkészülék szerelés, mind a víz- és csatornaszerelés, és mind a fűtésszerelés nagy szaktudást, a kivitelezésben rutint, és pontosságot igényel. Mi vagyunk az Ön szakember gárdája, akik mindezeket tudják, és teljesítik.

Mert mi segítünk az anyagbeszerzésben, kedvező árat számolunk a munkadíj fejében, kiváló minőségű munkát végzünk, szeretjük a szakmánkat. Professzionális eszközökkel, gépekkel dolgozunk, gyorsak, és pontosak vagyunk. Megértjük magunkat azokkal az ügyfeleinkkel is, akik nem beszélnek magyarul. Komplex megoldásokat kínálunk, és a garancia is alapszolgáltatás nálunk. Az általunk adott számlát, a biztosítók is elfogadják, ami fontos lehet, egy-egy káresemény után, a helyreállítási munkálatok költségeinek az igazolásánál. Telefonhívása után akár egy órán belül kiszállunk a munka helyszínére. Tartjuk magunkat az általunk adott árajánlathoz, így Önt nem érhetik fizetéskor kellemetlen meglepetések.

Ne tétovázzon, és hívjon minket, az Ady Endre útról, a Leányka utcából, a Tatárka utcából, a Panoráma utcából, az Arany János utcából, a Péter Pál utcából, a Városház tér környékéről, az Árpád utcából, a Gádor utcából. Továbbá, a Nagytétényi útról, a Jókai Mór utcából, a Campona környékéről, a Dévény utcából, a Bajcsy Zsilinszky utcából, illetve ezek környékéről. 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja