Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Burkoló munkák profin és kedvező áron


burkolas gyorsjavitoSzeretné, ha a burkoló munka minden helyzetben a lehető legjobb és legkifizetődőbb legyen? Szeretné, ha egy igazán profi csapat venné kézbe lakásának burkoló munkáit?

Ha igen, akkor a Gyorsjavító BT az ön ideális partnere. Számunkra fontos az Ön maximális megelégedettsége, így ha minket bíz meg lakásának burkolási munkáival, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legjobbat kapja a legjobb ár mellett. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek maximálisan megérje velünk dolgoztatni. Sávos kiszállási díjaink során ha Ön hozzánk közel él - II. kerület - akkor ezzel sem kell számolnia.

A burkoló munka lehet hideg, vagy meleg, a Gyorsjavító BT-re minden helyzetben a legjobb ár mellett számíthat. Szaktudásunk és az, hogy stabil cégként ott vagyunk a piacon már több mint 23 éve a biztosíték, hogy Ön a pénzéért a legjobbat kapja.

Filozófiánk szerint Önnek minden esetben a legjobbat kell kapnia, ezért számos olyan értéknövelő kedvezményt vezettünk be, amivel ezt a bizalmat szeretnénk erősíteni. Ilyen értéknövelő tényező az, hogy a bontási munkák után minden kőműves munkát ránk bízhat, legyen az festés, vagy akár duguláselhárítás.

Sokszor nagy probléma ebben az iparágban, hogy a mesterek nem beszélnek idegen nyelvkeket. Nálunk ez sem gond, mert kollégáink angolul is megértetik Önnel magukat. Ha ilyen igénye van, keressen nagy bizalommal minket.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja