Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Fürdőszoba felújítás a legjobb feltételekkel


VizszerelesA fürdőszoba felújítás során profi csapatot keres? Szeretné ha költségei azon a szinten maradnának, ami az Ön számára is megfelelő lehet? Ha igen, akkor Önnek a Gyorsjavító BT-re van szüksége. Velünk a fürdőszoba felújítás nem csak kedvező árú, hanem profi kivitelezéssel is jár.

Tudjuk, egy fürdőszoba felújítás nem egy egyszerű dolog. Nem elég kiválasztani a hozzá szükséges alapanyagokat de meg kell azt is szervezni, hogy ezen idő alatt a család tagjai hogyan és milyen módon végzik szükségleteiket. Mi ebben a káoszban tudunk Önnek segíteni, mert szakértő munkánk segítségével a felújítás gyors és kedvező árú lehet.

Ha Ön megbíz minket a felújítással, akkor fix időn belül a lehető legjobb áron és gyorsasággal készítjük el új fürdőszobáját. Szakértő kollégáink és cégünk több mint 23 éves tapasztalata a garancia arra, hogy Ön minden esetben a lehető legjobbat kapja pénzéért.

Szeretné, ha a legjobbat kapná pénzéért? Szeretné, ha ezt egy profi csapat segítségével érné el? Ha igen, akkor itt az idő, hogy telefont ragadjon és felhívja kollégánkat. Mi gyorsan és szépen dogozunk a lehető legnagyobb szakértelemmel. Önnek így a döntés egyszerűbb mint gondolná.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja