Válasszon minket,

  • nyilacska mert gyorsan dolgozunk
  • nyilacska mert 1 órán belül Önnél vagyunk
  • nyilacska mert kollégáink angolul is beszélnek
  • nyilacska mert minden munkánkra garanciát adunk
  • nyilacska mert áraink kiszámíthatóak
  • nyilacska mert nagy társasházi gyakorlatunk van
  • nyilacska mert a biztosítók elfogadják az általunk adott számlát

Hívjon minket!

1122 Széll Kálmán tér 16.
Tel: 06-20-941-6369
       06-30-963-9195

munkatarsak gyorsjavito bt

Víz, csatornaszerelés a Gyorsjavító Bt segítségével


VizszerelesSzeretné, ha a víz és csatornaszerelés a lehető leggyorsabb és a legjobb árú legyen? Ha igen, akkor a Gyorsjavító Bt szakértő munkájára lesz szükséges. Nálunk a garancia nem csak abban nyilvánul meg, hogy közel 23 éve stabil cégként vagyunk jelen a piacon, hanem fix irodával is várjuk a Széll Kálmán téren, így egy esetleges garancia kezelés is könnyebbé válik.

Szeretné, ha egy olyan csapat venné kézbe a víz és csatornaszerelés minden gondját, problémáját, amivel Ön hosszú távon csak nyerhet? Velünk nem csak azért járhat jól, mert gyorsak és szakértő módon dolgozunk, de igyekeztünk árainkat is úgy kialakítani, hogy döntése egyszerű és minden helyzetben tervezhető legyen.

A víz és csatornaszerelés során feltárjuk a probléma okát, egyeztetünk Önnel, árajánlatot adunk és ezt követően megkezdjük a munkát. Önnek tehát nincs más dolga, mint hogy kollégánkat számos telefonszámunkon keresztül felkeresi, vagy űrlapunkat kitöltve megkeres minket. Számunkra nincs megoldhatatlan csatornázási probléma, így minden helyzetben számíthat ránk.

És ez még nem minden. Ha a csatornázási problémák megoldását követően kőműves munkákra is szüksége van, akkor ezzel együtt adunk Önnek ajánlatot, így a javított helyszín jobb lesz mint újkorában. Velünk komplex megoldást kaphat a víz és csatornajavítás területén. Keressen minket még ma és gondját baját gyorsan megoldjuk.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére ***

---

Az oldal cookie tajekoztatoja