Gyorsjavító Bt. Víz-, Gáz-, Fűtésszerelés

Társasházi szolgálat

Csőtörés javítás
Csőtörés javítás

Társasházi szolgálat a Gyorsjavító BT segítségével

Cégünk készenléti szolgálatot tud vállalni társasházakban. Ez annyit takar, hogy az épületben keletkező víz, csatorna, melegvíz, fűtés, gázvezetékekben keletkező meghibásodásokat sürgősséggel, vagy előre egyeztetett módon javítjuk.

Társasházi szolgálat a Gyorsjavító BT segítségével

Cégünk készenléti szolgálatot tud vállalni társasházakban. Ez annyit takar, hogy az épületben keletkező víz, csatorna, melegvíz, fűtés, gázvezetékekben keletkező meghibásodásokat sürgősséggel, vagy előre egyeztetett módon javítjuk.

A szükséges bontásokat, csőjavításokat, duguláselhárítást elvégezzük és az építményben keletkezett egyéb károkat is helyre állítjuk. Szakmai tapasztalataink alapján segítünk kőműves és burkoló szakmákban jártas vállalkozók kiajánlásával, így velünk komplex megoldást kaphat a víz és csatornajavítás területén. – falazat, vakolat, csempézés, padló-burkolat, festés-mázolás.  A törmelék elszállításáról is gondoskodunk.

A fenti szolgáltatást egyszeri megbízások alapján, valamint átalánydíjas formában is vállaljuk.


Ha vízvezeték hibáról van szó, az idő a lényeg. A csőrepedés vagy a beázás jelentős károkat okozhat az ingatlanban, ha nem kezelik gyorsan. Ezért a Gyorsjavító Bt. csapata elkötelezett amellett, hogy gyors és hatékony megoldásokat kínáljon otthona vagy vállalkozása újra működőképessé tételére.

Az iparágban szerzett több mint 30 éves tapasztalatunk birtokában rendelkezünk azzal a tudással és szakértelemmel, hogy gyorsan diagnosztizáljuk és kijavítjuk a vízvezeték problémákat. Szakképzett szakembergárdánk a legújabb eszközökkel és technológiával van felszerelve, így biztosítva, hogy a javítást már az első alkalommal megfelelően elvégezzék. Legyen szó repedt csőről vagy áztatásról, rendelkezünk azzal a tapasztalattal és szakértelemmel, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük a munkát.

Az egyik dolog, ami megkülönbözteti cégünket másoktól, hogy megértjük a törmelék elszállításának fontosságát a javítási munkák befejezése után. Időt szánunk minden hátrahagyott rendetlenség vagy törmelék gondos eltakarítására, hogy otthona vagy vállalkozása ugyanolyan állapotban maradjon, mint amikor megérkeztünk. Ez azt jelenti, hogy nem kell az értékes időt azzal töltenie, hogy utánunk sittet hordjon, és így a lehető leghamarabb visszatérhet a megszokott rutinhoz.

Lakástulajdonosoknak nyújtott szolgáltatásainkon túl társasházak és egyéb ingatlanok számára is kínáljuk gyors és hatékony javítási megoldásainkat. Tisztában vagyunk vele, hogy a vízvezeték problémák komoly kényelmetlenséget okozhatnak a lakosok számára, ezért gyorsan dolgozunk a probléma megoldásán, és minimálisra csökkentjük a napi rutin megzavarását.

Szolgáltatásainkat magánszemélyeknek is nyújtjuk. Szakértő technikusaink megfelelő tudással és szakértelemmel rendelkeznek bármilyen vízvezeték-probléma elhárításához és javításához.

A Gyorsjavítónál büszkék vagyunk arra, hogy kiváló elérhetőséget biztosítunk. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink a legjobbat érdemlik, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Munkánk mögött garanciával állunk, és mindig ügyelünk arra, hogy ügyfeleink tájékozottak legyenek a javítási folyamat minden lépésében.

Összefoglalva, ha csőrepedéssel vagy átázási problémával küzd, ne habozzon kapcsolatba lépni csapatunkkal a Gyorsjavító Bt-vel. Tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk bármely vízvezeték probléma gyors és hatékony diagnosztizálásához és javításához, valamint gyors, professzionális tisztítási és törmelékeltávolítási szolgáltatást nyújtunk. Több mint 30 éve az iparágban, mi vagyunk az Ön megbízható választása a vízvezeték javítások és hibaelhárítások terén.